Hverdagen

Omsider ble det hverdag igjen, selv om det er over en uke siden høstferien min sluttet. Og det lot ikke vente på seg med at livet sa "HEI DET ER HVERDAG DU MÅ GJØRE TING" for timeplanen er full:

 
(Det er forresten ikke meningen at dere skal lese hva som står, bare se på det og tenke "SHIT ELISE HAR MYE Å GJØRE" for noen av tingene er litt kleine og none of y'alls business. Og før du sier det, så jo, det er nettopp derfor jeg legger det ut på bloggen)

Jeg skal synge på to konserter på skolen denne uka (musikklinja, ass), jeg skal på (spandert) kino, jeg skal ha to legetimer og jeg må øve masse sang (hovedinstrumentet mitt) fordi vi har diverse prosjekter på gang. Hvis du skulle være interessert, så er konserten på torsdag klokken 18.00 på Manglerud vgs, kom kom. 

 Sanglæreren min sa til meg i dag at jeg er så flink, det virker som at det går bedre enn i fjor og at jeg er mye mer fokusert. Hahaha. Det går så jævlig at det er nesten ikke morsomt en gang, men jeg ler, jeg. Den enkleste måten å takle de kjipe tingene i livet er å late som at de ikke eksisterer til man finner en løsning på dem. Jeg vet ikke helt hva jeg driver med, men for øyeblikket, hvis jeg holder meg opptatt nok, så går det fint. Tror de fleste kjenner følelsen av ikke helt å henge med, og bare gå med det. Så jeg deler ikke like mye med dere, men det er for å holde hodet over vann. Livet er et stort hav og det er ti meter ned til bunn - enten så svømmer man, eller så dør man. Så jeg svømmer, jeg. For det meste. 

Hvordan går det med dere, lesere? Er lenge siden jeg har fått høre noe om hva dere gjør og hvordan det går, så si det gjerne til meg i kommentarfeltet (eller på mail, om det er tryggere). Er vi åpne med hverandre kan vi få til en bedre verden. Det er jeg sikker på!

Avslutter dette blogginnlegget med et urelatert og kunstneriskt bilde av mæsjæl og en sang som man bare kan miste sæsjæl i:


Kødda, jeg er stygg uperfekt som alltid jeg. Sangen er veldig fin, da: 

 

Elise

(Ps. Fuck alle dere som sier at det snødde. DET SNØR IKKE DET REGNER OG JEG BLIR VÅT OG KALDT OG SUR PÅ MORRAN)

13 kommentarer

MakeNoSense(Nini)

15.10.2012 kl.19:03

Akkurat slik er uka mi nå også ._. A lot to do. Blitt rent stressa til tider av det jeg.

uperfektejenter

15.10.2012 kl.19:04

MakeNoSense(Nini): Ja, det er stress, men er det ikke også litt gøy? Nyt det, en eller annen gang tar maset slutt og så sitter du der og bare shit. Er ferdig jeg nå. Så kan du slappe av! :)

MakeNoSense(Nini)

15.10.2012 kl.19:13

Jo, men ikke alt :P Litt prøver og slik også ._. Er slitsomt.

Andy

15.10.2012 kl.19:16

Hverdagen går... greit. iguss. Seks gullstjener i boken og tre sommerfugler er 'sendt ut i verden'. (Dessverre har jeg ikke egentlig troen på at jeg kommer til å få mer enn 8 stjerner.) Er skolelei til de grader og praksis på plass jeg ikke trives (og klasse jeg ikke trives i) hjelper jo masse på. Men sånn positivt sett så er jeg blitt flinkere til å 'setter ord på følelser og tanker' eller hvordan man skal si det, og leselysten er tilbake (etter ett par måneders ferie.)

uperfektejenter

15.10.2012 kl.19:23

Andy: Så fantastisk! Leselyst er viktig, for jeg tror ikke det finnes mye som er så givende som å lese gode bøker. Jeg håper du får igjen motivasjonen på skole, og å sette ord på tanker og følelser er en veldig nyttig egenskap som de fleste forsømmer. Lykke til! <3

Pus

15.10.2012 kl.19:53

For min del er dette uken etter høstferien, og det jeg kjenner mest på akkurat nå er vel skyldfølelse for at jeg ikke brukte den til noe mer produktivt. F.eks ville denne uken vært mye lettere for meg dersom jeg hadde unnagjort i alle fall en del av skolearbeidet i ferien.

For tiden er jeg helt oppslukt av matlagingens verden, og det eneste jeg klarer å tenke på omtrent er hva jeg skal lage av mat (noe som igjen kommer i veien for skolearbeid og prøveøving osv). Sitter og leser veggisblogg etter veggisblogg, ser på såkalte foodpornbilder og finner drøssevis av oppskrifter med omnom-potensiale, men så ender jeg opp med å lage det samme hver dag uansett fordi jeg er lat og "har dårlig tid".

langveifrem

15.10.2012 kl.20:24

Drittuke så langt, så ikke noe sjokk der. Men på torsdag begynner landsmøtet i AUF(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) så gjett hvem som er littttttt gira! I am! Ellers, not so much! <3

Mona

15.10.2012 kl.22:23

Det snødde.

marengkyss

16.10.2012 kl.14:30

Jeg kjenner med deg. Har nå vært borte fra skolen en uke, og jeg ligger så langt etter at jeg vet ikke hvordan det skal gå til enda

Matmah

16.10.2012 kl.15:29

Akkurat nå tror jeg at jeg sitter i en trygg båt og ser på alle de andre som svømmer langt der nede.

16.10.2012 kl.22:15

Heihei! :)

Dritbra innlegg!

Men hvor ligger egentlig Manglerud vgs?? :)

Gitte

17.10.2012 kl.11:41

The Great Gig in the Sky! Alle sangene fra DSotM har en spesiell plass i hjertet. Denne er spesielt bra når man bare vil få alt ut - tenk å kunne synge slik.

uperfektejenter

17.10.2012 kl.16:32

Anonym: Plogveien 24! T-bane 4 Bergkrystallen fra Sentrum og så må du gå bortover i ca ti min, eller så kan du ta den lokale eldrebussen (78) rett ved banen til stoppet Manglerud Skole. De fleste kan peke retningen du skal i for å finne vgs, og det er bare rett vei og en slak sving. :)

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits