That's so gay

Ord kan såre mer enn man tror, og jeg tror ikke noen liker at deres legning eller identitet blir brukt som et skjellsord. Gå gjerne inn på www.thinkb4youspeak.com og lær mer!Elise 

7 kommentarer

Mai

15.09.2012 kl.12:47

Digger filmen! Synes det er så ubeskrivelig dumt at "homo" har blitt et ord som man bruker om noe som er teit.... Det værste er at de fleste ikke en gang tenker over hva de faktisk sier, de bare sier det alle andre sier...

kaia

15.09.2012 kl.17:24

Jeg digger bloggen deres. jeg kjenner meg så igjen i alt dere skriver. Helt fra jeg var ni år har jeg blitt slengt etter meg "emo" og "satanist". vi var en gjeng på skolen som ble det, haha. Vi lo bare av det. Folk er utrolig patetiske, og innerst inne ligger det et snev av sjalusi. folk idag er ikke seg selv, hvertfall ikke barn. barn tørr ikke være den de vil. jeg er glad jeg turte det ;) dere er fantastiske!

Frøken Strøken

15.09.2012 kl.17:25

Det der gjør jeg hele tiden, og med jevne mellomrom slår det meg hvor dumt det er. Det er klart, de fleste mener ikke noe vondt med det, og det finnes skjeldent en link mellom å bruke "homo" som adjektiv og å ha noe imot homofili. Men det er definitivt et skjellsord jeg skal prøve å slette fra vokabularet mitt.

Josefine

15.09.2012 kl.17:32

Jeg er så enig i dette! Å bruke ord som "homo" (eller "hemma" o.l. for den saks skyld) som skjellsord syns jeg bare er helt feil. Det er jo sjeldent at man mener noe vondt med det, men jeg skulle ønske at folk kunne se hvor dumt det er.

DON'T TALK TO STRANGERS

15.09.2012 kl.21:45

Å bruke såpass usaklige ord som skjellsord sier stort sett mer om personen som sier det enn det gjør om selve ordet. Altså, det finnes uendelig mange ord fylt med kraft og avsky som man kan bruke som skjellsord, og man ender opp med "homo"? Virkelig?

Synes skjellsord burde bli tatt opp i skolen, jeg. Ikke bare "DU SKAL IKKE KALLE FOLK STYGGE ELLER FEITE ELLER HOMO!!!!"-undervisning, men også litt om hvilke ord som faktisk gir mening når de brukes i negativt oppsett. Selv om vi liker å tro at vi fører en snill opplæringspolitikk er ikke det nødvendigvis det riktige, særlig ikke med tanke på at det ikke har noen særlig virkning. Ser heller at folk er i stand til å bruke ord som "ufordragelig", "avskyelig" og "motbydelig" enn at alle disse og mer til blir underkastet en samlebetegnelse som vi som oftest hører som "homo" eller "hemma" eller det som verre er. Et bilde sier bare mer enn tusen ord dersom man ikke kan ord.

Adele

18.09.2012 kl.20:40

Jeg blir så irritert når jeg hører folk bruke det som sjells ord! Jeg hadde en trombonelærer som var homofil før, så var det en fyr i kanskje 12 års alderen som fant det ut og begynte å "mobbe" han. Jeg syns ikke at det er ok, jeg syns at barn i ung alder må lære at det er en helt normal ting og at det ikke skal brukes som en fornærmelse!

NA

25.09.2012 kl.00:05

Nice. Skal sjekke ut hjemmesiden! =)

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits