Uperfekte jenter <3 RFSU

En av våre hjertesaker er seksualopplysning. Så mange problemer, som tenåringsgraviditet, kjønnssykdommer, dårlig sex og dårlig selvtillit kunne vært helt eller delvis løst med bedre seksualopplysning. Det er nesten utrolig hvor lite som skal til for å gjøre en stor forskjell. Setninger som "kondomer er det eneste prevensjonsmiddelet som beskytter mot kjønnssykdommer", "klitoris er det mest sensitive punktet på jenters kropp, og er plassert et par cm over skjedeinngangen" eller "det er helt normalt å ha hår på brystvortene, også om man er jente" kan forandre liv.

Derfor er jeg og Elise veldig glade i RFSU. RFSU er en ideell organisasjon som jobber med seksualopplysning og salg av produkter som kondomer, glidemiddel, intimbarberingskremer osv. Alt overskuddet går til det ideelle arbeidet. Dette innebærer for eksempel stands på festivaler og russetreff, med opplysning og utdeling av kondomer. De samarbeider med bl. a. Helsedirektoratet. Kort sagt, RFSU står for alt det vi gjør - åpenhet om sex, god informasjon til så mange som mulig, og trygge, etiske produkter for et mer behagelig sexliv. Du kan lese mer om RFSU og kjøpe produkter HER.

 

Så hvorfor nevner vi RFSU akkurat nå? Jo, de er nemlig vår nye sponsor! Vi ser frem til å samarbeide med en organisasjon vi er 100% enige med, og håper at dette kan spre det glade budskap: Sex er gøy og sex er fint, så lenge du veit hva du holder på med.

OBS! I tillegg til intimprodukter, eier RFSU også leppomademerket Carmex (overskudd fra Carmex går også til det ideelle arbeidet). Carmex skal også holde en konkurranse til uka, hvor man kan vinne en tur til New York! Bli fan av Carmex Norge HER og følg med på hva som skjer.  Lykke til!

 
Anna

2 kommentarer

Emilie

14.09.2012 kl.19:11

virker som en fin organisasjon!

Marte

19.09.2012 kl.15:05

Hei, kom akkurat over bloggen deres. Hvor gamle er dere da, vgs?:) Jeg maa si at selv med deres unge alder, sier dere mer vettugt i ett innlegg enn et par tusen rosablogger til sammen, ble sittende aa lese flere innlegg her:) Synes dere er baade intelligente og sier masse smart som mange unge jenter (og ogsaa de eldre enn dere selv, selv er jeg snart 27), har godt av aa lese. Keep up the good work!

Har ett spm. forressten: Hva er holdingen deres til pole dancing?

Klem fra Marte (som bor i Australia for tida, derav manglende bokstaver.)

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits