Dagens outfit: Anna - tomboy (?)

I dag var jeg jævlig lei av å være feminin. Pupper. Ugh. Langt hår, sminke og mensen. Ugh ugh ugh. Derfor bestemte jeg meg for å bli gutt. Igjen.

 

Dette viste seg å være umulig. Selvfølgelig, om jeg virkelig gikk inn for det kunne jeg begynt på hormonbehandling, tatt plastiske operasjoner, kjøpt nye klær og klippet håret. Men jeg er jo fornøyd med å ha en vagina. Og pupper kan være rimelig greie å ha iblant. Jeg trengte bare en liten... pause. Kun for en dag. Jeg har ingen gutteklær og går som oftest i shorts, trange t-skjorter og strømpebukser. Resultatet ble derfor ikke særlig guttete. Men det var i alle fall det som var intensjonen da jeg valgte ut dette antrekket:

  

Skjorte H&M

Bukse Weekday

Pupper Sports-bh! Mye mer komfortabelt enn vanlig bh, og jeg slapp den upraktiske bulen som tiltrekker blikk og gjør det vanskelig å kneppe igjen skjorta. (Tro meg, forskjellen er gigantisk mellom en push-up-bh og sports-bh når man er størrelse 70A)

 

 

 

Hår Vik fra mitt åsyn! Jeg hadde enormt lyst til å bare klippe av hele stasen i dag tidlig, men fant ut at en dott alá Lykke Li fikk duge.

Undertøy BOKSER!!! AAAAAHHH bokser er så utrolig behagelig om man er vant til altfor trange jentetruser. Hadde dessverre bare jenteboksere, som er like små som guttetruser. Ikke vet jeg hvorfor det skal være så vanskelig å lage undertøy for jenter som faktisk dekker hele området.

 

There ya go! Jeg er litt skuffet over meg selv for at jeg ikke klarte å finne på noe mer maskulint enn å kneppe opp skjorta mi. Men om man ser bort fra hva som faktisk var målet, og bare regner med resultatet, så er jeg kjempefornøyd! Kun to plagg, kjempebehagelig og ikke noe behov for å sitte på noen spesiell måte, eller rette på antrekket flere ganger i timen. Gutter, dere aner ikke hvor flott dere har det.

 

Vil forresten kun anbefale hårdott dersom du planlegger å ha håret i nevnte dott resten av dagen. Om du tar den ut, skjer nemlig dette:

 

 

Anna

9 kommentarer

May-Teresa

10.09.2012 kl.17:56

fint :-)

Karina

10.09.2012 kl.18:19

Er du også en 70A!? Åh LYKKE! <3

Blogglusa

10.09.2012 kl.20:23

Du er fantastisk, Anna <3

MakeNoSense(Nini)

10.09.2012 kl.23:20

Digger innlegget. :D Føler med deg med slike pauser. Går jo ganske guttete generelt til tider.

♡ Rita W

12.09.2012 kl.17:32

Haha, morsomt innlegg! :D

Marte

12.09.2012 kl.19:53

Love it!

Litteraturfrik

13.09.2012 kl.19:09

Har sånne dager jeg og, det er utrolig deilig og bare ikke bry seg. Har kort hår, (7 cm på det lengste) og elsker store hettegensere og litt vide olabukser.

othilie ulvedalen

18.09.2012 kl.21:52

Jeg liker dennne bloggen veldig godt! Ærlige jenter <3 <3 <3

Møllers Tran

12.02.2013 kl.18:44

Åh, så flink♥ off, følte meg så stygg på skolen idag der jeg gikk med joggebuksa, uten sminke og sports BH, fikk også denne kommentaren fra en gutt "hvilken bh størrelse har egentlig du Maria?".. (ja, når du har 70B og bruker sportsbh er det ikke noe særlig der) gjorde meg utrolig flau og gikk rundt med skjerf resten av dagen, jeg er leimeg for at jeg ikke kan gå rundt uten pushup bh uten å få slike kommentarer, utrolig trist at folk også skal komme med den typiske kommentaren "oi du ser trøtt ut idag, har du ikke på sminke?" Utrolig bra blogg, får meg til å tenke masse, stå på, flotte jrnter!

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits