Dagens outfit + INSTAGRAM!

I de siste månedene har jeg gått kraftig lei av et plagg: Ytterjakka. Et plagg du KUN kan bruke utendørs, som du ellers må bære rundt på. Det er tungt og upraktisk. Derfor har jeg byttet til hettegenser i stedet. Det ser kulere ut (synes jeg), er lettere å bære på og kan brukes overalt. Hettegenser er chill, hettegenser er gangstah og hettegenser er faktisk varmere enn man skulle trodd.

 

 

 

Jakke Topman

T-skjorte Jeg vet ikke

Shorts Urban Outfitters

Strømpebukser Inga sine (hun er i Polen på utveksling nå snufs)

Sko Björn Borg tennissko

 

Jepp, Björn Borg ga ut tennissko i 2007. Jeg har ikke vokst på føttene siden da, så jeg bruker de fortsatt.

  

MEN!!!! Nok om mine sære klesvaner.

 

For vi har fått instagram! Der heter vi uperfektejenter (no shit). Følg oss gjerne for daglige oppdateringer av det litt mer hverdagslige slaget, små øyeblikk jeg og Elise ønsker å dele med dere. Det kan være alt fra en vellykket matpakke og kafékos, til ubarberte armhuler og radikale outfits. Håper på å se mange av dere der :)

 

Vi har også et viktig spørsmål: Hvem skal vi følge? Vet du om noen kule feminister på instagram? Noen andre du vil anbefale? Kommentér gjerne under!!

 

Anna

2 kommentarer

Matmah

28.08.2012 kl.17:57

Dere burde følge DaveyWaveyOfficial. Han er homo, supermorsom og åpen om alt! Sjekk også ut videoene hans på wickydkewl (bare søk på det)

Anonym

08.09.2017 kl.13:32

Kul jakke.

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits