Friday Five #6

Det er fortsatt fredag for meg, så her er svarene på gudinne.nos fredagsspørsmål!

 

1. Hva slags kamera bruker du? Enten mobilen min (HTC Incredible S) eller Canon 1000D. Det fungerer veldig fint, kvaliteten er bra nok for meg. 

 

2. Hva slags motiver er oftest å finne på bloggen din? På bloggen vår finner du mange bilder av Anna og meg. Vi liker å illustrere innleggene våre selv så langt det lar seg gjøre, og siden de ofte handler om oss er vi da naturlige objekter.
3. Hva slags type bilder inspirerer deg? Jeg liker å se på bilder av andre mennesker. Det er så spennende å studere hvordan andre ser ut, sminken de har på, hvordan de ordnet håret sitt... Alt. Holdning og humør. Mennesker er uendelig fascinerende.

 

4. Hvis du bruker foto-apper på mobilen, hva er dine favoritter?  Jeg har mange foto-apper, men favorittene er picplz, instagram og picsart. Der kan jeg henholdsvis legge på filter, lage rammer og collasjer og justere verdiene i bildene (kontrast og lyshet, fargestyrke, etc). I tillegg er effektene som kommer med HTC ganske ok. 

 

5. Hva syns du er morsomt å ta bilder av? Meg selv! Neida. Elsker å ta bilder av Marcus. Han er så utrolig kjekk og fin og vakker, og det er fint å kunne se tilbake på bilder fra fine dager tilbrakt med den kjæreste av de kjære. Putter alle bilder av oss i en mappe og når jeg savner ham ekstra mye ser jeg gjennom den. Dessverre er han ikke så glad i kameraet, så det resulterer jo i mange morsomme bilder! :Svar på spørsmålene i kommentarfeltet, vi vil gjerne høre DINE svar! :) 

 

Elise

5 kommentarer

25.08.2012 kl.01:20

fin blogg;)

Dementia.

25.08.2012 kl.10:28

Det var fine svar, og fine bilder! Enig med at mennesker er facinerendes, for det er de.

Blogglusa

25.08.2012 kl.18:30

1. Aldri mobilen. (den dumme driten av ne kasserolle!) Jeg bruker Canon EOS 600D som jeg fikk til konfirmasjonen min <3 :D

2. Siden jeg ikke har blogg, så vet jeg ikke...

3. Jeg liker også bilder av mennesker, det aller fineste er gruppebilder eller bilder der folk ikke ser i kameraet. Der de er i gjerningens stund, så du kan se dem akkurat slik de er før de har fikset håret pga kameraet. Og så liker jeg dramatiske naturbilder :D

4. Bruker ikke, for jeg har en kasserollemobil!

5. Jeg liker å ta bilder av meg selv og så sorterer jeg ut de der jeg ser fin ut, de gir meg god selvtillit :D Ellers så tar jeg bilder av andre når de ikke vet om det, og noen ganger av natur...

Det var mine svar!

Marte Isaksen

25.08.2012 kl.20:51

Awww, søte bilder!

Jeg har ogs canon 1000D, det fungerer bare av og til. Hurra.

Svovel

25.08.2012 kl.23:16

Du kler virkelig medusa!:)

1. Mobilen min eller Nikon D5000, som ikke fungerer helt for tiden.

2. Som oftest bilder av meg selv eller tilfeldige ting fra hverdagen min.

3. Bilder av mennesker generelt.

4. Bruker ingen for øyeblikket.

5. Folk og natur!:)

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits