Uperfekte Mennesker - Beyonce!

Det er på tide med neste uperfekte menneske, og i dag presenterer vi Beyonce!


(Sett på 480 eller 720HD, ellers skurrer lyden.)

 

Det er kanskje noen som nå tenker "HÆ? Men Beyonce er jo sååå mainstream!" Vel, vi bryr oss ikke. Selv om hun spiller på sex, er hun en kvinne med naturlige former som ikke er redd for å vise frem hva hun har. Hun er en fantastisk rollemodell, og fortjener dagens spotlight. Michelle Obama er helt enig med meg.  

 

I videoen over ser man det meste man trenger å vite. Beyonce er først og fremst en rollemodell for jenter over hele verden. Hun er sterk og selvstendig, og med sanger som "Single Ladies" og "Girls(Who Run The World)" viser hun at jenter kan spille en stor rolle. I tillegg har hun valgt å ha med seg et band som bare består av kvinnelige musikere. Noen vil si at det er diskriminering av menn, men med tanke på hvor mange jobber menn har førsterett på, og hvor mye de vinner bare på å være menn, så syns jeg det er et steg i riktig retning. Beyonce lager utrolig fengende pop, og jeg har aldri opplevd at musikken hennes ikke rører meg eller gjør meg i godt humør. Jeg hører på henne hver dag på vei til skolen, og ellers om jeg er i dårlig humør. Hun er en dame som VIRKELIG kan synge, og i tillegg danser hun helt sykt fett! Ja, noen ganger er dansingen merkelig, men hun gjør hva hun vil og det beundrer jeg.

 

I tillegg er Beyoncé sin egen manager. Hun bestemmer selv hvilken retning hun vil ta som artist, og hva hun selv trenger som menneske. Bare se på denne dokumentaren. Til tross for det enorme hysteriet rundt henne, har Beyoncé klart å velge seg selv, sin familie og sin helse. I 2008 giftet hun seg med Jay-Z, et forhold både hun og han har holdt så hemmelig som mulig. De ville ikke la rampelyset ødelegge, og det er et valg vi har stor respekt for. Det krever integritet, noe Beyoncé har massevis av!

 

Beyonce inspirerer meg til å være en sterk, selvstendig kvinne, og hun har lært meg at alt er mulig, så lenge jeg prøver hardt nok. Det er noe alle kvinner trenger å høre. Vi elsker Beyonce! 

 

Elise og Anna

4 kommentarer

28.08.2012 kl.08:12

Spør du meg er også jennifer lawrence en uperfekt jente.

Hun har en humor, og en væremåte som er helt fantastisk. Hun er ikke redd for å drite seg ut. Blir alltid så glad av å bare se på henne.

Bare sjekk henne ut:)

Elsker bloggen deres, fortsett med den gode jobben:)

uperfektejenter

28.08.2012 kl.17:23

Anonym: Ja, jeg digger henne! Hun blir nok å se på bloggen :)

Nope.jpg

03.09.2012 kl.12:42

Hun er overvurdert men mener du virkelig at å ta med bare kvinnero g kun kvinner i et band er rette vei? bare fordi de er kvinner ?

altså man vil jo ha vekk ehel den kjønnsgreia ikke gjøre det til en bitchfight

uperfektejenter

03.09.2012 kl.16:17

Nope.jpg: Jeg ser hvor du kommer fra, men ja, jeg mener at noen ganger er det bra at man velger kvinner. I dette tilfellet er det snakk om en kjendis som velger å ha sterke og flinke kvinner i ryggen - nettopp for å vise at kvinner kan være dyktige musikere de også. Det er som regel en jente som synger og gutter som er resten av bandet, og det er tåpelig. Jeg tror vi må sette jenter foran på noen ting, for å likestille oss mer med gutta. For eksempel poengsystem på vgs-linjer som elektro og bygg. Jeg var først mot at jenter skulle få flere poeng bare fordi de var jenter, men kanskje er det akkurat det som må til? Det er få jenter som går på elektro nå, og med poengene lokker de flere. Om noen par år har vi kanskje jentemiljøer på bygg og elektro, istedenfor bare gutter. Mange jenter kvier seg nok for å velge elektro og bygg rett og slett fordi det ikke er noen synlige jenter der. Når jenter da har fått integrert seg i disse vgs-linjene, kan man ta bort poengene. Ser du nå at det kan være nyttig?

Og at Beyonce er overvurdert er din mening, ikke fakta. Alle har sin smak, og hvis du ikke liker henne trenger du jo ikke å høre på henne. Det er et fritt land :)

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits