Uperfekte jenter gjennom tidene (En tributt til DEG)

Jeg så en fin bloggpost fra Spectra om hvordan hun har forandret seg siden hun begynte å blogge (du kan lese den HER), og det inspirerte meg til å skrive min egen post om hvordan blogging har forandret både meg og Anna. 

 

Det første bildet vi lastet opp:

Det første bildet av meg:

Det første bildet av Anna:

 

Siden bloggens begynnelse har vi fortalt dere om oppturer og nedturer. Stressende hverdagsliv og chille helger. Vist dere hva slags klær og hårfarger og sminkestiler vi tenkte var fett og kult og nice på tidspunktet. Vi har skrevet flaue ting, triste ting, søte ting, gode ting, glade ting og oppvekkende ting. Vi har delt gleder og sorger vi har opplevd. Vi har utfordret og inspirert mange lesere - og til gjengjeld blitt utfordret og inspirert av verdens fineste lesere (jeg lover). 

 

Vi har fått mye og god respons som ikke bare var fra lesere, men fra media. Vi vant Aftenpostens bloggkonkurranse og fikk være med i en utrolig god dokumentar som er rett opp vår gate og kommer til neste år (og da skal vi skrive mer om den, lover).

 

Vi har gått ferdig første år av videregående, blitt sytten år begge to, og er et steg nærmere å bli voksne. Bloggen hjelper oss å vokse - om det så er når vi skriver om utfordrende temaer og blir tvunget til å reflektere, eller når våre dødsfete lesere legger igjen en velskrevet kommentar eller et spørsmål eller to. Alle mennesker er i stadig forandring, og denne bloggen er dokumenteringen av vår vekst. Av våre verdier og våre kamper. Det er lite som ikke handler på denne bloggen. Vi deler så mye vi kan (og har vi ikke delt det enda, er det ganske sikkert at vi blogger om det når tiden er moden for det). 

 

Dette er det slik jeg ser ut nå:

Og dette er slik Anna ser ut nå:I mellomrommet mellom disse bildene har både jeg og Anna lært mye om oss selv, og jeg tror begge to er på et bedre sted i dag enn da vi startet denne bloggen. Jeg har hatt utallige hårfarger, en ganske svart klesperiode og endelig oppfylt drømmen om en medusapiercing. Anna har stort sett hatt brunt hår, men var innom lilla hår og flørter vilt med "feminime" klær og produkter (høyhelte sko, sminke, kjoler, barbering push-up bh-er, rent hår). Jeg vet ikke helt om denne flørten er her for å bli, men det vil jo tiden vise... Og dere er selvfølgelig velkommen til å følge den med oss.

 

Alt i alt er dette en gigantisk takk. En takk til deg som var innom før jobb eller skole. En takk til deg som la igjen en kommentar, et spørsmål eller sendte mail. En takk til deg som har spurt oss om å gjesteblogge (det kommer flere gjesteinnlegg i nære framtid). En takk til deg som likte oss på facebook eller delte linken vår. En takk til alle våre lesere. Vi får ofte høre fra venner og ukjente at vi inspirerer dem og gir dem bedre selvtillit, og nå er det vår tur til å si at dere inspirerer oss. Dere gir oss motivasjon til å blogge så best som mulig og gi dere akkurat det dere fortjener. Som er et usensurert tenåringsliv, fra to rare jenter i Oslo. Vi kan love deg at herfra blir det bare bedre, rarere og ikke minst - mer uperfekt!

 

Elise og Anna

4 kommentarer

gengangeren

07.08.2012 kl.15:14

Dere er herlige! Jeg oppdaget denne bloggen for knappe noen måneder siden, men det er ikke tvil engang om at dette er en av mine favoritter. Bloggen deres er super, et skikkelig bidrag av de bedre for å ha et bloggsamfunn som faktisk retter oppmerksomhet på usikkerhet, minoriteter og fremmed tankegang. En Gigantisk takk til dere!

Petra

07.08.2012 kl.15:33

Utrolig godt skrevet. Dere inspirerer og motiverer meg på en måte jeg ikke kan beskrive. Jeg startet å lese bloggen deres for dager siden er er blitt mer selvsikker på meg selv. Dette er min favorittblogg hittil og jeg er en fast leser, det er sikkert.

Tusen takk =)

marie.

07.08.2012 kl.22:47

<3<3<3<3<3 dere er kule ok

tuva

07.08.2012 kl.23:16

har blitt glad i dere jeg! stå på!!

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits