Ke det går i?

De siste ukene har jeg vært i Bergen. Dette har disse ukene bestått av.

 

GAMING.

 

Lars liker å spille tv-spill, jeg liker å se på at folk spiller tv-spill. Det er fordi jeg vokste opp med en storebror som aldri lot meg spille. Derfor ble jeg vant til at tv-spill består av å se på en figur uten å kunne kontrollere den, samt minne personen med kontrollen på hvor mye liv han/hun har igjen, hvor fiendene er og hvor lenge det er igjen til du vil ha TVen.

 

FJELLTURER.

 

Bergen ligger rimelig godt til, omringet av hele SYV (7!!!) fjell med fantastiske turmuligheter. Jeg har gått både Vidden og Stoltzen. Vidden er en syv timers lang gåtur over to av fjellene, Ulriken og Rundemanen. Jeg er generelt ikke en turperson, men klarte å la være å klage og bet i meg smerten da jeg var så sliten at jeg ramlet inn i en jernstang. Til gjengjeld fikk jeg utsikter som denne:

 

 

Dette er utsikten fra toppen av Ulriken. Skulle gjerne tatt bilder av de nydelige, ville fjelllandskapene som åpenbarte seg videre på turen, men var for opptatt med å sette den ene foten foran den andre. (Tok derimot noen analoge bilder, får håpe de blir braaa)

 

BADING PÅ VERFTET.

 

AKA i havet. Bergen har hatt noen få soldager, og de har vi utnyttet til det fulle. Jeg har fått prøvd ut både min bikinipride, og spontanbading i undertøyet. Allikevel var det ikke før tredje gangen at jeg klarte å la være å bekymre meg. Hvem ser brystvortene mine nå? Hvordan skal jeg sitte? Skjønner de at denne BHen er push-up? HVORDAN SVØMMER MAN?! Du vet, sånne ting. Men etterhvert gikk det bedre og bedre. Eksponeringsterapi er løsningen. Er du redd for kroppen din? Eksponér deg selv for den, steg for steg, helt til du skjønner at det egentlig bare er hud og organer, og ikke et gigantisk varselsskilt som ber folk holde seg unna deg. Er du redd for at andre er redd for kroppen din? Bad med dem.

 

JEG ER I BERGEN HALLO SE PÅ MEG DA JEG ER I BERGEN ALLE SAMMEN

 

Selv om jeg har vært i Bergen en god del ganger før, synes jeg alltid det er like kult å være her. Bergen er en så fin by, et så kjent turistmål og attpåtil på VESTLANDET (som praktisk talt er utlandet). Derfor bruker jeg alltid litt av tiden min på å føle meg som en turist med personlig guide (Lars). Han viser meg veien og tar turistbilder av meg (under tvang), som det over og dette:

 Jeg elsker å være turist, selv på steder jeg ikke egentlig kan regnes som turist. Tror det mest er fordi jeg kan be folk ta tusen bilder av meg foran forskjellige hus uten å trenge å forklare meg etterpå.

 

SNUING AV DØGNET.

Legge seg halv fem, våkne halv to. Husker du den tiden da nyttårsaften var den eneste natten hvor du fikk se klokken slå midnatt? Den tiden da natten fortsatt var mørk og mystisk. Nå er døgnet utforsket til det fulle, det finnes ingen timer som ikke har vært våkne. Og ingen timer som ikke har vært tilbrakt i drømmeland. Vi. Har blitt. TENÅRINGER.

 

Og ellers? Ellers har jeg bare daffet rundt, pløyet oss gjennom to nye sesonger med Sopranos (vi er nå halvveis i fjerde), spist godteri, kost med katten til Lars, kost med Lars. Egentlig bare kjent den deilige følelsen av å ikke ha noe man trenger å gjøre. Å være sammen med sine favorittmennesker. Å vite at dette gikk bra, denne ferien, det kommer til å gå bra. I morgen drar vi til Edinburgh, og så skal vi på SU sin sommerleir. Etter det blir det endelig hjem til Oslo igjen, med Øyafestivalen, grilling ved skogstjern og et siste farvel til de som skal på utveksling. Jeg vil ikke at denne ferien skal ta slutt, men jeg har fortsatt mye å glede meg til.

 

Anna

 

Hva har du gjort i sommer? Hva skal du gjøre?

2 kommentarer

Karina

26.07.2012 kl.15:15

Jeg har veldig lyst til å reise til Bergen en dag, det virker som en utrolig flott by med mye historie :)

Budvar

10.08.2012 kl.04:58

Det er ikke alltid like lett å være den eldre storebroren in charge of the controller.

En gang runna jeg Metal Gear Solid 3: Snake Eater 24 ganger (1 på Easy, 20 Normal og 3 på hard)

Nemlig fordi vi ikke hadde råd til flere spill.

FML

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits