Festivalblogger på Øya

Hei søte lesere!

DNB kjører en konkurranse på facebook hvor man kan vinne festivalbilletter til Øya så man kan blogge om enten mote eller musikk.

 

Vel. Vi har jo tidligere hatt utrolig fine moteinnlegg fra Marcus, for eksempel disse klassiske tipsene som aldri går ut av stil. 

Om uperfektejenter vinner billetter til Øya, har dere to utrolig søte jenter til disposisjon, som vet å sette pris på mote og mennesker. Vi vil ha med alle, vi er uperfekte og vi kommer til å se etter uperfekte festivalgåere. Bloggen vår er jo et perfekt eksempel på liv og moro, og med oss som festivalbloggere lover jeg dere at de som ikke er på øyafestivalen kan leve alt gjennom oss! I tillegg har vi jo Marcus på laget, som kan finne fierce ladies og smokin' style. 

I fjor prøvde jo Anna og jeg å lage en festivalmote, og vi lyktes:

 

Jeg så jenter og gutter med ansiktsmaling etter dette, men har dessverre ingen bilder. I tillegg er det jo sånn at to stykker vinner tittelen dnbblogger - enten for temaet musikk eller mote. Vinneren får billetter til en venn også, og siden vi er to bloggere, betyr jo det at begge to kommer til å blogge for DNB med vennebilletten! Dere får altså to bloggere til prisen av en, og kanskje vi sminker oss litt for dere også. Hvem vet. Leserne våre ville nok med glede flittet over til DNB for å lese våre fantastiske og fabulouse poster om fashion på Øya. Lover.

 

Elise og Anna

(ps. Banken min er DNB Nor. Ta godt vare på kundene deres)

2 kommentarer

Dementia.

21.07.2012 kl.14:54

Det hadde vært gøy å lest om festivalen og alt det der. Det hadde vært kult, dere burde vinne.

♡ Rita W

21.07.2012 kl.16:16

Så kult :)

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits