Moren min er flyvertinne (NEW YORK BITCHES)

Hei bloggen!

I de stille timer mandag morgen dusjet jeg og tok med meg kofferten ut i bilen sammen med mamma. Så fløy vi til New York! Og så kom jeg tilbake onsdag morgen. Var der i et knapt døgn.

Mamma er flyvertinne, og derfor får familien noe som heter id-billetter (det får de fleste i flybransjen benytte seg av). Som at en ansatt i klesbutikk får rabatt på klær, får mamma rabatt på flybilletter.

 

Det er som regel ganske greit å reise med id, men ulikt andre barn har ferier da jeg var mindre ofte vært preget av venting. Plutselig kommer vi ikke med et fly og må vente ørten timer til på neste. Eller ikke funnet hotell fordi vi har kommet fram på de merkeligste tider. Man må også faktisk kle seg utrolig pent. I shit you not, broren min ble nektet å reise fra København fordi han hadde på seg shorts (foreldrene mine måtte kjøpe han en bukse). Flyvertinner mamma jobbet med har kommentert på at skoene våre (meg og brusjan) var for slitte (converse). Jeg har alltid på meg kjole eller skjørt, og smiler pent. Det har mer enn en gang fått meg plass på business. Om mamma jobber på flyet (som hun gjorde nå), kan jeg sitte på klappsetet foran i kabinen om kollegaene hennes syns det er greit (noe de som regel syns). Derfor kom jeg meg på et stappfullt fly til New York på mandag morgen, og jeg fikk gå på aller først med flyvertinnene. På veien tilbake fikk jeg sitte på business. 

 

Da vi ankom New York var vi kjapt i gang med shopping og sightseeing. Et døgn er ikke så mye tid, men her er et par bilder fra turen:


I fjor shoppet jeg mest klær og dall, i år kjøpte jeg hårstell (shampo, balsam, farge, etc), sminke (gasp), mat, godteri og undertøy. Det er så utrolig billig med maten i USA, mamma sa jeg "ikke akkurat var dyr i drift" og jeg nektet å tro på henne - jeg spiste jo masse sushi og fikk omtrent alt jeg pekte på (ikke at jeg pekte så mye da. Betaler sjæl, tenk). Vi var jo også innom Starbucks (turistattraksjon #1 - så seks stykker på et kvartal. Kødder ikke). Neste gang jeg blir med mamma til New York vil jeg gjerne gå mer på sightseeing, for vi gikk rundt i NY i nesten fire timer første dagen og da var vi utslitt neste dag. Vi fikk ikke gjort særlig mye heller, så om du har noen forslag til kule steder man burde oppleve i New York vil jeg så absolutt høre dem!

 

Hvilke spennende steder har DU vært i sommer? :) 

 

Elise

Stikkord:

8 kommentarer

20.07.2012 kl.22:38

Skal du på RU sommerleir?

uperfektejenter

20.07.2012 kl.22:42

Anonym: Nei, jeg er ikke medlem i RU. :)

Krinstin

20.07.2012 kl.22:49

Heldige du! Mitt forslag er å besøke Museum of the Moving Image http://www.movingimage.us/

Rita

20.07.2012 kl.23:28

Så spennende! :D

Tanja

20.07.2012 kl.23:45

Heldige deg!! New York virker herlig, en by man må innom før man dør. Neste gang du er der bør du absolutt ta en tur innom The Museum of Modern Art. De huser verker fra både Warhol, Picasso, Lichtenstein, van Gogh og Dalí! jegvildit... Var sushien billig, forresten?

elisebaadal

21.07.2012 kl.00:28

Bare Stavanger hehe ;-)

Julie

21.07.2012 kl.02:19

New York er bra! Har reist på id-billetter hele mitt liv pga. pappas sas-jobb.. mye venting, men fantastisk fordel egentlig :)

Nimrat

23.07.2012 kl.21:09

Jeg har ikke vært i utlandet denne sommeren. Den villeste opplevelsen min i utlandet var da jeg var utenfor St. Peterskirken og fikk møte paven :-)

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits