Medusa mi

Hei søte lesere! 

Som noen kanskje ser på bildet over, så har jeg bytta piercing. Ikke noe fancy, bare en mindre stang (er jo ikke hoven mer nå), og en litt større kule. Dødsfornøyd!

Så jeg tenkte jeg skulle fortelle litt mer om medusaen min!

 

Jeg tok piercingen min på Pinpoint. Utrolig flinke folk. Alt er sterilt, alt vaskes, du skyller munnen, og legger deg ned. Da piercingen var stukket, lå jeg der og tenkte på regnbuer og enhjørninger og bannet stille mens tårene triller. Da sa pierceren min at medusa er en av de vondeste leppe-piercingene, pga frenulum (stringen man har midt på leppa, på insiden. Kjenn etter. Der, ja). Jeg er veldig glad det er informasjon jeg fikk da jeg allerede lå der og blunket engjørningstårer, ellers hadde jeg kanskje ikke turt. Han som piercet meg, Christiano, var veldig kul og forklarte godt. Pluss at han kalte meg "dearest", noe som bare var supersøtt. Han er egentlig fra italia, så han snakker litt rusten engelsk, men han er flink til å kommunisere og man får vite alt man trenger å vite!

 

Det var en liten feil. Da jeg dro tilbake i dag, skulle jeg bytte piercing (det er vanlig å gjøre etter en måned). Christiano har dratt til Italia, så det var en annen piercer der. Sala var også superhyggelig, og da vi skulle bytte piercingen min fant var det et lite problem. Christiano hadde strammet kula mi altfor mye, så jeg måtte legge meg ned på benken de har og så skrudde Sala av meg piercingen med masse utstyr (sakser). Ikke noe kult, men det er vel ikke akkurat det verste som kunne skjedd! Og det har ikke gjort vondt ellers, det bare var ikke no gøy å skulle skru den av. 

Da jeg tok piercingen kysset jeg ikke Marcus de første dagene, men det gikk fint etter hvert. Sørget for at vi pusset tenner begge to. Skylte med munnskyllevann morgen og kveld + q-tips og saltvannspray i løpet av dagen. Sånn får man fjernet smuss og dritt. Drikke vann når man har noe i munnen (mat, drikke, tobakk, etc). Jeg var livredd for å få infeksjon, men så langt går alt strålende! 

 

Jeg elsker medusaen min, og den er verdt stressing og ekstra rensing. Smerten da jeg tok den er også veldig fint til å leve med, for det varer ikke mer enn et par minutter. Om noen lurer på noe med piercinger, er det bare å spørre! Er ingen ekspert, men jeg stiller drøssevis med spørsmål når jeg er nede på pinpoint, så litt har jeg fått med meg. :)

 

Elise

Stikkord:

7 kommentarer

Marte Isaksen

15.07.2012 kl.15:41

Jeg har så lyst på medusa!!! Du kler det!

Henriette K.

15.07.2012 kl.16:34

Du kler den kjempebra :3

Karina

15.07.2012 kl.16:48

Husker første gang jeg skulle bytte smykke i septumen min, det var faktisk litt skummelt!

Dementia.

15.07.2012 kl.19:28

Åh, så fin! Jeg har kjempelyst på piercing selv, men det er jo aldersgrense også har jeg ikke lov av foreldrene mine. Heller har jeg ikke penger så det er vel greit å vente litt. Også er jeg ganske pingle, haha. Så jeg skal manne meg opp til å ta vanelig hull i ørene først, for det har jeg nemlig ikke gjort ennå.

Rakel

18.07.2012 kl.19:46

Så fin! :)

Cristiano <3

ina

20.07.2012 kl.22:43

Pierceren du var hos når du bytta smykke heter Sala :-) Nettsida vår er bare ikke helt oppdatert sånn sett. Og! Det var nok bedre at Cristiano festa kula stramt, så du slapp å miste den! Det hender jo veldig ofte hvis kuler ikke er festa godt nok, og du kan sjøl tenke deg hvor kjipt det hadde vært om smykket datt ut uten at du fikk det med deg, hehe. Ellers er det supert at du er så fornøyd :-D!!

uperfektejenter

20.07.2012 kl.23:00

ina: Takk, da oppdaterer jeg det :) Ja, det var bedre for stramt enn for løst. Og jeg er jo superfornøyd med både Christiano og Sala, de var superflinke begge to! :)

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits