Tre ting

1. En stemning


 

Sommer på Vestlandet, vist med utsikten fra flyet på vei til Bergen i dag.

 

 

2. Viktigheten av dyr sminke

 

Det regnet i Oslo i dag, så jeg tok på meg varme klær. Da jeg kom til Bergen (hvor det var 25 grader og strålende sol), ble jeg derfor umiddelbart redusert til en klump av svette og gnurhet*. Selvfølgelig var en kald dusj den eneste medisinen. Hvorfor forteller jeg deg alt dette? Jo, til bursdagen min i år fikk jeg nemlig superdyr, ekstremt vannfast mascara og eyeliner. Dusjen fjernet alt av svette, foundation, blush og lepomade. Men øynene forble definerte og hotte!!!!

 Om du først skal kjøpe en dyr ting, anbefaler jeg en ordentlig god vannfast mascara og eyeliner. Det frigjør deg fra så utrolig mye stress, å ikke måtte bekymre seg for svarte ringer under øynene. I min mening trenger du heller ikke så mye annen sminke enn mascara og eyeliner, det forandrer hele fjeset på 1-2-3. (Egentlig bare 1-2!) På bildet over kan du jo nesten ikke se at jeg har på meg sminke. Allikevel kan jeg love deg at jeg ser mye mindre fresh ut, uten noe på øynene. I tillegg varer både mascara og eyeliner såpass lenge at jeg vil si det er verdt pengene.

 

 

3. Et fremskritt

 


 

Dette var beina mine i dag. Hårete, kvisete, bleke, tynne. Allikevel var dette dagens outfit:

 

 

Og faen heller, jeg følte meg skikkelig fin.

 

Anna

 

 

*= Gnur er et slanguttrykk for noe som er negativt, irriterende, kjipt, vondt, teit. Andre former: Å gnure, gnurhet, gnurfaenhelvetesdritt.

10 kommentarer

Marita Christine

09.07.2012 kl.21:25

pent synes nå jeg da : D

Karina

09.07.2012 kl.21:30

Helt enig med deg angående sminke! Mascara og eyeliner funker som bare det! Love it! :D

Hvilken mascara og eyeliner er det snakk om, for det ble jeg nygjerrig på? :)

Ikke minst er du jo faktisk veldig vakker i mine øyne!

tone

09.07.2012 kl.21:33

du er fin

uperfektejenter

09.07.2012 kl.21:54

Karina: Denne mascaraen og eyelineren ønsket jeg meg i bursdagsgave med parantesen: (Så dyr som overhodet mulig). Resultatet ble Dior Iconic waterproof mascara i sort og Dior Iconic waterproof eyeliner i grå. Vet ikke hvor mye de kostet, men mistenker at man ikke trenger å gå sååå høyt opp i prisklasse før man finner noe som funker. Tips: Se hva moren din bruker, om hun bruker sminke. Foreldre shopper vanligvis i en litt annen prisklasse ;) Og tusen takk!!

ingrid

09.07.2012 kl.23:54

åå det er så fin blogg! :)

Lupin

10.07.2012 kl.00:04

Stolt av deg! :D Forbilde.

langveifrem

10.07.2012 kl.00:46

:)

Anna

10.07.2012 kl.02:06

Hei! Takk for bloggen deres, den er så hgylhdppjfhk best. Virkelig, dere er ordentlig flinke!

Fikk nettopp vite at jeg kom inn på Foss studiespes til høsten, og er nervøs. Sånn... jævlig nervøs. Hvis dere kunne skrevet et utdypende innlegg om overgangen slik dere følte det, ville det vært helt fantastisk. Jeg har klart meg ganske greit på ungdomskolen, men er ikke supersosial. Dvs, jeg er ikke et naturtalent til å få nye venner. Hva endret seg faglig, og viktigst av alt, sosialt? Hva følte dere? Og om man er som meg, lettere utilpass i de fleste situasjoner, vil man fortsatt klare seg? Er sikker på at det uansett går seg til, men hvis dere kunne skrevet deres erfaringer hadde det vært veldig betryggende.

Takk! Dere er G! xD :P :3 osv. Uff. Nei, men serr. Dere er braaa.

Matmah

10.07.2012 kl.09:49

Hey dubidey så mye jeg har lyst på ny sminke!

Anonym Blogger

04.08.2012 kl.19:13

Utrolig fine innlegg. Jeg som selv sliter med ekstremt dårlig selvbilde synes mye dette var morsomt og interessant. Har ikke lest alt, men er nok fast leser fra nå av :')

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits