The Amazing Spiderman - Førpremiere!

Forrige fredag dro Marcus og jeg til filmens hus for å være med på blogg.nos eksklusive førpremiere på The Amazing Spiderman.  

(Aller først må jeg si at dette innlegget på ingen måte er sponset. Jeg meldte meg på førpremieren, og så fikk jeg være med (i likhet med ca 100 andre bloggere). Så tok jeg med meg Marcus. Marcus syns filmen sugde balle, og at jeg kan skrive dette i innlegget mitt er for meg bevis nok på at min mening er fri. Uperfekte jenter er ikke til salgs! :) )


Hvor skal jeg begynne. De fleste kjenner historien til Spiderman, og her får man en liten twist. Nye skuespillere, og ganske ny historie (så ikke forvent det du så forrige gang). Man får større innblikk i livet til Spiderman, og en bedre bakgrunn. Marcus syns dette gjorde filmen dårligere, jeg syns det gjorde filmen mer kompleks. Du blir mye bedre kjent med Peter Parker!

 

I tillegg har denne Spiderman-filmen en større målgruppe. Det er mer romantikk og humor, noe som kan tenkes er litt for jentenes skyld. Spiderman er ikke så dødsalvorlig hele tiden, og man ser at han leker seg med krefter han aldri ba om. Han er ikke en moralsk superhelt, han er en tenåring som har mistet foreldrene sine. Som lærer seg å være et menneske, både i sitt personlige liv og som superhelt. Han er arrogant og leker med sine krefter og slemme skurker, og det kan sammenlignes med spiderman-memen:

Men denne filmen er ikke et mesterverk. Det var mange triste og rørende øyeblikk i filmen, og noen av dem ble ødelagt av overspilling. Jeg skal innrømme at jeg satt med tårer i øynene og plutselig skjer det noe med mimikken til skuespilleren som gjør at jeg bare tenker "LOL no" og øynene mine er atter en gang tørre. Andrew Garfield spiller som regel greit, og jeg syns han passer fint som Spiderman (Marcus bemerket dog at Spiderman skal være en outcast på skolen, og at en fyr så kjekk som han umulig kunne vært upopulær på high school/college). 

 

Alt i alt en grei og underholdende film, men ikke noe du MÅ se før du dør. Terningkast fire. 

 

Har du lyst til å se The Amazing Spiderman? :) 

Elise

spid12ey
Stikkord:

2 kommentarer

Poops

10.07.2012 kl.02:38

Hører Spidey har Emma Stone i seg. Hjalp dét?

Jeg vil helst bare ha mer Batman, eller flere dekonstruksjoner ala Kick-Ass.

uperfektejenter

10.07.2012 kl.02:39

Poops: Emma Stone hjelper alltid! Hun var badass og morsom og alt man kan forvente seg av henne. Pen er hun jo og.

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits