Hurra for meg (og mamma)

Jeg har bursdag 10. juli, moren min har bursdag 4. juli. Derfor pleier vi å feire bursdagen vår sammen, og det gjorde vi idag!

 

Moren min er kul. Moren min er også profesjonell danser og veldig sterk, så for å feire litt ekstra tok vi en snurrevipp

 

 

Uansett, det var skikkelig kos. Jeg har allerede feiret med vennene mine, så i dag var det bare noen få gjester fra familien på besøk. Allikevel fikk jeg massemasse gaver!!!!

 

 

- Diverse bøker, blant annet KUNSTEN Å VÆRE KVINNE AV CAITLIN MORAN, OMGOMGOMGOMG!!! Jeg har blogget om den boka tidligere, men har ikke lest den. Caitlin Moran er en sinnafeminist tilpasset det 21. århundre, hun skriver fantastisk morsomt og bra og er en utrolig inspirerende dame. Jeg gleder meg masse til å begynne å lese, og kommer definitivt til å blogge mer om feminisme fremover ;)

 

- Diverse ting fra Urban Outfitters - en bikiniunderdel som dekker mer enn kun sprekken (altså, serr, det er to grunner til at jeg hater stranda: 1. Jeg kan ikke svømme, og 2. Jeg synes faktisk ikke det er så behagelig å gå rundt praktisk talt naken i full offentlighet). I tillegg fikk jeg elefanttights og en shorts som dessverre var altfor stor. Det er sånt som kan skje når man handler på nettet, men heldigvis går det an å bytte :)

 

- Penger, fancy sminke (Matmah, be jealous), og sist, men ikke minst, et kjede av ekte sølv med det samiske symbolet for solen på. Jeg er halvt samisk, og jeg har altfor få luksuriøse smykker, så woooppp!

 

Også var det selvfølgelig kake

 

Selv om vi feiret både meg og moren min, var det 17 lys på kaka. De skulle nemlig blåses ut, og fordi jeg er yngst er det størst sannsynlighet for at mitt ønske går i oppfyllelse.

 

 

(Jeg klarte å blåse ut alle)

 

Men den egentlige bursdagen min er jo ikke før om to dager, og den skal jeg feire med Lars i Bergen. (Perk med å ha bursdag midt i sommerferien - man er på forskjellige steder hvert år, og feirer minst tre ganger hvert år.)

 

Gratulerer med dagen til meg!!!!

 

Anna

9 kommentarer

elisebaadal

08.07.2012 kl.22:52

Så fine shortser :-O

Marita Christine

08.07.2012 kl.22:54

aw, så koselig. GRATULERER MED DAGEN, Snart!: P

Lupin

09.07.2012 kl.00:11

Gled deg til The curious incident of the dog in the night-time. Den er så genial. Og gratulerer med dagen som kommer :D

Karina

09.07.2012 kl.00:18

Så pen mamma du har! Gratulerer så mye med dagen begge to! :D

Life in California

09.07.2012 kl.00:28

Gratulerer med dagen :D

anne elisabeth

09.07.2012 kl.09:45

Så flott! Gratulerer masse og god sommer fra meg.

Vi snakkes etterhvert.

Anne Elisabeth

Matmah

09.07.2012 kl.13:24

Gratulerer med dagen!!

(Jeg lo godt av den lille kommentaren etter du skrev at du hadde fått sminke)

Hilsen Matmah i egen person

P.S: Grattis for kul mamma :)

Iris

09.07.2012 kl.22:14

Gratulerer med dagen som er i morgen! Skjønner det med sommerferie præket, har bursdag 8. juli, og har feiret den overalt i verden. Stå på med bloggen, mitt blogg must i løpet av dagen. (faktisk den eneste jeg MÅ lese)

Blogglusa - du blir ikke kvitt meg så lett

10.07.2012 kl.11:49

Gratuelerer, gratulerer, gratulerer!!! Ha en fin dag i Bergen og kos deg maaasssse!!!

PS: Du er god til å blåse... :D

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits