Nytt liv til gamle ting


Hei søte lesere! Over ser dere illustrert meningen med dette innlegget - nemlig å gi nytt liv til gamle ting. Alle disse shortsene var bukser, og jeg har nå pimpet dem til det fine været. Buksene ble ikke akkurat mye brukt, så det var fint å lage noe nytt av dem. Klippet dem opp og gne litt sandpapir så de ser slitt ut. Er ganske blakk for tida, så å lage nytt av gammelt er en fin måte å fornye garderoben! Det er bedre for planeten vår også, enn at vi kjøper masse nytt hele tiden. 

 

Noe som fikk meg til å tenke litt, var størrelsene. Shortsen på venstre side og i midten, er laget av bukser fra samme kolleksjon. Det er tre størrelser i mellom dem, men det hadde du ikke gjettet om du tok dem på, de er nesten helt like. Og sånn, søte lesere, er det skjønnhetsindustrien utnytter vår usikkerhet. Ved å lage størrelser vi ikke passer inn i uansett. 

 

Ps. Dere ser kanskje at jeg har hipsterjizza på bildet, redigert det og sånt (hjerte-overlay. Tihi.) Vår kjære hipsterjizzbilderedigeringsapp Picplz ble lagt ned, men jeg fant en god erstatter på nett! Der kan jeg redigere bildene mine først (i et online-program som er elskbart likt photoshop), og så hipsterjizze med effekter og overlays etterpå. Siden heter Pixlr, og de artige effektene finner du på "Try Pixlr express". Enkelt og greit. (Det finnes også en app for iphone/android, men jeg syns ikke den er noe bra. Hjemmesiden har mye mer).

 

Fred og kjærlighet
Elise 

Stikkord:

6 kommentarer

Naveen ω◕ Circle

05.07.2012 kl.12:21

De ble fine! ouo

Henriette Kjelstrup

05.07.2012 kl.13:10

Kjempefint! Skulle gjerne gjort det selv, men jeg har kastet hele klesskapet mitt ca o.o (Til frelesearmeen, ofc!)

Karina

05.07.2012 kl.14:14

Det ble jo kjempefine shortser det!

Og mens jeg kom på det så blir jeg nødt til å finne buksa som tydeligvis har gått sin vei så den også kan bli shorts :)

Øyvind

05.07.2012 kl.15:43

Så strålende! Nå er det tre av deg:3!

Karoline

07.07.2012 kl.20:08

Så fantastisk vakker du er! Virkelig, det er så flott med jenter som tør vise seg fram og er trygge i den de er. La oss vise oss fram :D Som de vi er ;)

Og tusen takk for at dere svarer i så stor grad på kommentarer som dere gjør :) :) Det er ordentlig hyggelig.

uperfektejenter

07.07.2012 kl.20:24

Karoline: Tusen tusen takk! Nå begynte jeg nesten å gråte, æææ. Det var verdens fineste kommentar! Du er herlig, du! :)

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits