If you're gay and you know it, clap your hands

Hey bitches.

I dag åpner årets Skeive Dager! 

 

Uperfekte jenter er for et stort mangfold av mennesker, og mot diskriminering. Jeg syns Skeive Dager er et fantastisk arrangement, fordi det kan lære både homo og hetero nye ting om seksualitet og seg selv. Sekive Dager er ikke bare for "homsene" - det er for alle! Alle som viker fra "heteronormen". Heteronormen dominerer samfunnet vårt, og er det som er "normalen" - gå i ditt kjønns klær, få en passende jobb, gifte seg med det motsatte kjønn og få barn. Det er mange som viker fra denne normen uten å være homo! Godt voksne mennesker som lever i kollektiv, mennesker som ikke vil ha barn, jenter/gutter som kler seg som det motsatte kjønn uten å være homo, folk som ikke gifter seg, folk som er i polyamorøse forhold (dvs. at de er sammen med flere mennesker på en gang). Det er enkelt å vike fra normen - en norm som i utgangspunktet bare lager problemer. Jeg liker ikke heteronormen. Den gir privilegier til en gruppe mennesker som ikke er noe annerledes fra det vi feirer på Skeive Dager, og der feirer vi mangfold!

 

Tenk så kjedelig verden hadde vært om alle hadde vært helt like? 


Kjærlighet er kjærlighet. Jeg støtter Skeive Dager fordi de er med på å spre et positivt budskap, gi god informasjon om sex og seksualitet og fordi de gjør det enklere å være seg selv (hva enn det måtte bety for den enkelte). Jeg har gått i paraden to år på rad, og skal gå mitt tredje i år og der vil jeg gjerne se dere!

Paraden skjer på lørdag. Den går fra Platous Gate på Grønland, rett ved tbanestasjonen. Klokken 13.00. Det skal være enkelt å finne, om du vil gå med meg er det bare å si ifra! Jeg skal gå under parolen til Skeiv Ungdom. Event for den kan du finne her! 

 

Skeive Dager åpner i dag om ti minutter, og befinner seg på Spikersuppa. Jeg kan garantere at du vil lære noe nytt og spennende, og at du vil få mye gratis ting (blant annet kondomer og glidemiddel, som alltid er bra for deg). Håper virkelig at jeg ser noen av dere søte lesere der!

 

Vært på Skeive Dager eller paraden før? :) 

Elise

Stikkord:

11 kommentarer

Irene

27.06.2012 kl.15:15

Det er alltid et bra arragement det der :)

Dementia.

27.06.2012 kl.16:04

Har ikke vært på sånt, og jeg bor ganske langt fra Oslo, men om jeg hadde bodd i nærheten hadde jeg nok gått på det!

Josefine

27.06.2012 kl.16:18

Har aldri vært på verken Skeive Dager eller paraden før, har liksom ikke tenkt noe over det før, men jeg burde sikkert bli med i år da. Siden det er sommerferie har jeg selvfølgelig blitt forkjøla, men hvis jeg blir bedre skal jeg nok ta en tur. :-)

elisebaadal

27.06.2012 kl.18:44

Helt enig med deg! Nei jeg har aldri vert med på det før ^^

♡ Rita W

27.06.2012 kl.23:21

Har nok ikke det, men det hørtes veldig interessant ut! :D Utrolig bra skrevet!

MakeNoSense(Nini)

28.06.2012 kl.00:21

Var innom arragementet noen timer i dag. Blir så glad av at det finnes slike dager. Er selv hetro, men synes allikevel det er så bra at det er en uke i året hvor man virkelig kan se og lære mer om de som er homo, lesbisk eller bi. Jeg støtter at alle som har en mer annerledes legning skal kunne få ha den uten fordommer eller å bli sett rart på. Flott arregement!

Skal kanskje gå i paraden på lørdag :)

uperfektejenter

28.06.2012 kl.00:40

MakeNoSense(Nini): Ja, gå med oss! :)

Blogglusa - du blir ikke kvitt meg så lett

28.06.2012 kl.12:01

Jeg er enig i at alle burde bli respektert - uansett, men det du sier motstrider hverandre litt. Du sier du ikke liker heteronormen, men tenk på oss som faktisk vil ha et slikt liv. Vi som vil stifte familie og få en passende jobb. Jeg vil det, men jeg er ikke i mot noen andre valg, jeg synes alle skal bli respektert og jeg er stolt av de som tørr å bryte ut, men ikke døm oss som ikke gjør det. Jeg er ikke imot homofili fordi jeg følger heteronormen - bare husk det!

uperfektejenter

28.06.2012 kl.15:19

Blogglusa: Nei, da har du misforstått det jeg skriver. Jeg skriver ikke at jeg ikke liker de tingene som passer inn i heteronormen - men at jeg ikke liker at heteronormen undergraver dem som faller utenfor. Jeg passer på noen punkter inn i heteronormen jeg også, men jeg synes det er feil at den skal dominere og undergrave de som vil velge andre ting. Jeg vil at alle skal stå likt. Jeg liker rett og slett ikke at heteronormen er på toppen av næringskjeden, alene. Vi burde vært der alle sammen.

Blogglusa - du blir ikke kvitt meg så lett

29.06.2012 kl.11:59

Ok, da skjønner jeg bedre :D

christoffer

03.07.2012 kl.04:28

Er det ikke Maria til høyre der? :DDD

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits