Nestenferiehverdag

Jeg kom ikke opp til muntlig eksamen, altså er jeg praktisk talt ferdig med skolen for i år. Det var først i går kveld at jeg fikk tid til å kjenne etter hvor sliten jeg egentlig er og hvor stressa jeg egentlig har vært. Jeg måtte få det ut på en eller annen måte, jeg måtte bryte sammen før jeg kunne bruke sommeren på å bygge meg opp igjen. Da er det bare én løsning: The Notebook.

 Gråtefilmen over alle gråtefilmer. Jeg gråt, jeg smilte, jeg senket skuldrene og sov. Nå er jeg klar for sommeren (selv om været tilsier at sommeren ikke helt er klar for meg)

 

Denne helgen skal jeg først på slektstreff. Det betyr smalltalk, cateringmat, gjennomsnittsalder på rundt 60 år og nostalgi. Jeg gleder meg!! Familie er bra selv om det kan bli for mye av det gode. I kveld skal jeg hjem til Aila og se på film, så skal jeg overnatte der og dra på loppis med henne i morra. Blir kos!! Så er det bare en uke igjen med skole (som nå består av film, kosetimer og fri), og så kommer Lars og så skal vi til Finnmark og så skal vi til Bergen og så blir alt fint og bra <3

 GOD SOMMER ALLE SAMMEN!!!

 

Anna

Én kommentar

sol3milie - Kommenter tilbake

16.06.2012 kl.13:43

God sommer :-D

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits