Vinnere av Sexhour-konkurransen!

Hei og hopp søte lesere!

Vi fikk mange fine bidrag til konkurransen vår. Vi så alikevel at det var en del som "liket" innlegg og facebook-siden vår, uten å kommentere på selve innlegget. Derfor ble dere dessverre ikke med i trekningen. Husk å lese konkurranse-reglene nøye neste gang vi har en konkurranse :)

På førsteplass:

"Jeg skal bruke sexhour til å få vitnemål, løpe rundt på skolen i pur glede, synge en siste sang med klassen min, siden jeg går musikklinja, og kanskje spise noe god mat ute. Jeg skal feire, jeg skal være glad, og jeg skal ha på meg pene klær. Også skal jeg huske på kondomer neste gang jeg ser "drømmeprinsen". Gratis glidemiddel hadde egentlig vært toppen, siden vi ser hverandre alt for sjeldent, og jeg bor alt for langt unna Oslo til å kunne kjøpe noe selv."

Rikke! Uten tvil det mest gjennomførte (og lengste) bidraget vi fikk. Rikke viser god kunnskap om sikker sex. Både jeg og Anna ble sjarmert i senk og derfor føler vi at vi har trukket en verdig vinner. 

Andre/Tredjeplass:

Lykkebolla og Synnøve! Dette var også fine og gjennomførte innlegg fra jenter som vet hva sikker sex betyr. Vi likte spesielt Synnøves svar på spørsmålet "Hvorfor burde du bruke en kondom":

"For å ikke bli gravid. For å ikke få kjønnssykdommer. OG for å holde orden på jizzet så man slipper søl :-)"

 

Som dere ser er premiene snart på vei, og vi har vært i kontakt med to av tre vinnere og fått adresse. Lykkebolla må altså svare på vår mail eller sende en til oss (uperfektejenter@gmail.com). 

 

Da gjenstår det bare å si TUSEN TAKK til alle deltagere! Vi beklager at vi ikke kunne gi gaver til dere alle, men nå vet dere sannsynligvis mer om sikker sex. Skulle du trenge kondomer og glidemiddel kan du gå inn på gratiskondomer.no og få dem sendt i posten :)

 

- Elise og Anna

2 kommentarer

Drømmeprinsen

11.06.2012 kl.19:38

My body is ready.

Tora

12.06.2012 kl.23:46

Jeg ser at dere har fått ganske mange lesere nå, og da blir jeg glad for det fortjener dere virkelig. Jeg har lest noen "rosablogger" en periode, men har funnet ut at man fort blir lei av dem og det blir veldig ensformig. Deres blogg derimot er super-mega-ultrafiolett-fantastisk!! Blir aldri lei av den:)) Stå på jenter, dere er best!

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits