Dagens outfit

Først av alt vil jeg bare si en ting:

 

TUSEN TAKK for alle de fine kommentarene vi får!! Det er jo for dere lesere at vi blogger, og dere aner ikke hvor mye en positiv kommentar kan hjelpe motivasjonen vår :)

Jeg vil også at dere skal vite at jeg leste alle kommentarene jeg fikk på dette innlegget, og de var utrolig fine alle sammen. Jeg blir trist av å vite at så mange fine jenter har det kjipt, men samtidig glad av å få fine tips og vite at jeg ikke er alene.

 

<33333<3<33333<3<3<33<3<3<3<33<33<3<3<333

 

Sånn. Moving on:

 

Jeg og broren min har bodd alene hjemme en stund nå. Det går generelt helt fint (vi er jo tross alt nesten voksne), men vi er nokså late. I dag tidlig fikk dette konsekvenser da jeg plutselig innså - "JEG HAR INGEN RENE KLÆR!!"

Dette var selvfølgelig ikke helt sant. Jeg har et helt kollosalt klesskap med ting jeg aldri klarer å kaste, noe som veldig ofte er upraktisk, men som viste seg å være veldig praktisk i dag. Og sikkert i morgen også, for moren min kommer ikke hjem før på søndag.

 

 

 

Genser Pappas gamle

Shorts Mammas gamle

Strømpebukse Blir heldigvis aldri skitten

Hatt Hatt

Sko HARAJUKU LOVERS <333

Apple-øreplugger HTC-mobil. Hehe

 

Jeg er skikkelig fornøyd, for dette ser jo faktisk ganske proft/hipster/sommerlig ut. Selv shortsen, som jeg aldri bruker fordi jeg synes den ikke passer meg i det hele tatt, var jo faktisk ikke så ille.

 

 

Det er jo tross alt bare en shorts. Den dekker over skrittet mitt. Det er bra nok.

 

Dagens moral: Klær er klær, du har noe å ha på deg selv om yndlingsskjorta di er til vask. Og om du ikke har flere rene underbukser kan du bare ta en boxer fra broren din (sorry, bror)!

 

 

Ha en kjempefin helg, Lola!

 

Anna

3 kommentarer

Her er jeg igjen

08.06.2012 kl.19:53

Synes antrekket ditt var stilig jeg :)

08.06.2012 kl.20:40

Utrolig kult antrekk på en utrolig søt jente :D

gamla^^

08.06.2012 kl.21:09

kult anntrekk :D

"Det er jo tross alt bare en shorts. Den dekker over skrittet mitt. Det er bra nok." ahaha, der lo jeg :P

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits