SEXHOUR-KONKURRANSE

Hei kjære lesere!

Vi elsker dere veldig mye og har derfor fått til en konkurranse i samarbeid med RFSU Norge. De står for premiene, så takk til dem :)

I juni skjer det nemlig noe veldig spennende - Sexhour 2012

 

Først, litt fakta. RFSU gjennomfører hvert andre år en undersøkelse om (sikker) sex. Der kommer det fram at halvparten av nordmenn spurt er knakande fornøyd med sexlivet sitt! Ganske kult. Noe som ikke er fullt så kult, er at nordmenn mellom 20 og 35 år ikke er så glad i kondomer. 62% oppgir at de med sin siste sex-partner ikke brukte kondom. De tilsvarende tallende for våre naboer Sverige og Danmark er 51% og 49%. Fy på labben!

 

Det finnes mange prevensjonsmidler, men som vi stadig prøver å opplyse om - KONDOMER ER DEN ENESTE PREVENSJONSMETODEN SOM BESKYTTER DEG FRA KJØNNSSYKDOMMER. Det ække så kult å ha herpes eller klamydia i en alder av 16 år. Klamydia går riktignok bort, men du kan bli steril om du ikke oppdager klamydiaen, og det er ikke en sjanse mange har lyst til å ta. Du ville ikke drukket av samme flaske som en med kyssesyken - ikke stikk sakene dine noensted uten en kondom på! For din egen skyld og for partners. Per dags dato er det ca 200 000 nordmenn med Klamydia - som vil si en av tjue. Hvorfor spille russisk rullett med helsa di når du kan tre kondomen på?
 

Sexhour 2012 er en event laget for å opplyse om og oppfordre fler til å praktisere sikker sex. Fra klokken halv ni til halv ti den 21.juni. Både jeg og Anna er attending! Det er ikke alle som tenker like langt, men jeg trer på en kondom any day når jeg uten kondom kan få både barn og sykdommer. Det burde du også, og det er derfor vi har laget denne konkurransen!


 

For å delta må du:
1. Delta på sexhour. TRYKK HER.  Og så på "Join". 
2. Lik dette innlegget! Vi vil gjerne spre budskapet til så mange som mulig.
3. Lik siden vår på facebook HER
4.. Svar på følgende spørsmål:
- Hva jobber RFSU med?
- Hvorfor burde du bruke en kondom?
- Hvordan skal du bruke sexhour?

(Om du trenger litt hjelp kan du finne inspirasjon på RFSUs nettsider. )

 

PREMIER! 

1.plass - En pakke med RFSUs nye kondom "True Feeling", glidemiddelet Klick Soft Glide og lipbalmen Carmex. Da er du all set!
2.plass -  En pakke med RFSUs nye kondom "True Feeling". 
3.plass - En pakke med RFSUs nye kondom "True Feeling". 

True Feeling er RFSUs tynneste kondom. Det har nettopp blitt lansert, og er beregnet på de av gutta som syns at kondom er litt kjipt. Det er tynt og fleksibelt og øker sensitiviteten. 

 

Vinnere trekkes fredag 8.juni og offentliggjøres 11.juni (så sender vi ut premier fortløpende, så de rekker fram til sexhour 2012). Du må bo i Norge for å delta. Vi velger tre vinnere med de beste svarene, og så trekkes det lodd mellom hvem som skal vinne hvilken plass. Høres det greit ut? Sett i gang! Tre den på! 

Elise og Anna

(ps. Husk å legge igjen en mail-addresse slik at vi får kontaktet deg om du vinner!)

6 kommentarer

Rikke Christine Hansen

28.05.2012 kl.19:12

Jeg bare elsker dere to. Og denne bloggen. Og alt sammen. <3

- Hva jobber RFSU med?

RFSU jobber for "fri seksualitet"; at alle har den friheten til å være den man vil. De jobber også for et åpen og positiv syn på sex- og samlivsspørsmål. De selger produkter som kondomer, intimpleie og sexleketøy. Organisasjonen deltar også på ulike arrangementer der det er mye ungdom for å informere. De har også arrangementer der de informerer skoleungdom. (Dette synes jeg kanskje er viktigst. Da jeg gikk på ungdomsskolen fikk vi bare vite hvordan sex foregikk, og ikke noe mer. Resten har jeg funnet ut på nettet.) RFSU mener at alle har rett til å bestemme over egen kropp, og at prevensjonsmidler skal finnes for alle.

Personlig har jeg aldri hørt om denne organisasjonen før, men jeg synes det er kjempefint at den finnes! Det er så veldig mange mennesker som er usikker på seksualiteten sin, og omtrent aldri får svar på ting de lurer på fordi det ikke er sosialt akseptabelt å være usikker. Prevensjon er også kjempeviktig, herregud.

- Hvorfor burde du bruke en kondom?

For det første; for å ikke få kjønnssykdommer. Tenk å våkne opp en dag og finne ut at du ble steril bare fordi du ikke klarte å bruke litt gummi tidligere i livet ditt.

For det andre; noen kondomer får sexen til å bli dobbelt så god som vanlig. Tenk på mange forskjellige kondomer som finnes der ute! :D

Det finnes visst noen med smak også som skal gjøre oralsexen... "smakfull". Har ikke prøvd disse enda, men de står definitivt på listen.

For det tredje; jeg har faktisk ikke lyst til å bli gravid akkurat nå. P-pille og andre prevensjonsmidler er vel og bra, men det er kondom som er sikrest.

- Hvordan skal du bruke sexhour?

Sexhour ligger på dagen jeg får vitnemålet mitt fra 13 års skolegang. Jeg skal dessverre ikke ha sex den dagen, for jeg har bare sex med mennesker jeg elsker/er forelsket i, og personen jeg har for øyet akkurat nå bor på andre siden av landet. Kjipt, men sant.

Jeg skal bruke sexhour til å få vitnemål, løpe rundt på skolen i pur glede, synge en siste sang med klassen min, siden jeg går musikklinja, og kanskje spise noe god mat ute. Jeg skal feire, jeg skal være glad, og jeg skal ha på meg pene klær. Også skal jeg huske på kondomer neste gang jeg ser "drømmeprinsen". Gratis glidemiddel hadde egentlig vært toppen, siden vi ser hverandre alt for sjeldent, og jeg bor alt for langt unna Oslo til å kunne kjøpe noe selv. (Har ikke nettbank for øyeblikket, og er helt blakk.) Og kondomene høres spennende ut. Å vinne tror jeg hadde betydd mye for forholdet mitt.

Lykke til til andre deltagere! Kom igjen og send inn svar, det er jo bare ting å vinne, ingenting å tape! :)

LykkeBolla

28.05.2012 kl.22:30

1. Jeg har trykka deltar på SEXHOUR 2012 ;)

2. Har likt dette innlegget.

3. Har likt facebook siden deres.

4.- Hva jobber RFSU med?

"Fri seksualitet" De jobber for at alle skal få utprøve sin egen seksualitet. De jobber med ungdom, med å påvirke politikere og med utviklingsprosjekter som i Afrika. De er opptatt av at ungdom skal ha sikker sex. RFSU er blandt annet merket på kondomer og andre produkter, de driver med seksualpolitikk, opinionsdannelse, er en klinikk og informerer på diverse arrangement for ungdom pluss mer :)

Kvaliteten er sikker! Kondomene og alt annet produsert av RFSU blir godt testet og sikkeret.

- Hvorfor burde du bruke en kondom?

Man burde bruke kondom for å unngå kjønnsykdommer. Ha en sikker seksualitet med parteren. Det kan sitte igjen sædceller på urinrøret til gutten, derfor må man bruke kondom om man ikke vil bli gravid. Kondom er det som er sikkerest uansett om jenta går på noen andre slags prevansjonsmidler.

- Hvordan skal du bruke sexhour?

Jeg har min siste skoledag denne dagen, det blir deilig! Fortalte kjæresten min om det her, så han får komme seg en tur til meg så vi får tilbringe kvelden sammen :) Kanskje vi får prøvd ut en av de nye kondomene også om jeg vinner på denne konkurransen :)

Pen jente

29.05.2012 kl.12:40

1. gjort

2. gjort

3. gjort

4. RFSU jobber for sikker sex og rettigheter innen sikker sex, både i norden og internasjonalt. De produserer også kondomer.

5. Man burde bruke et kondom fordi det er det eneste prevensjonsmiddelet som forhindrer smitte av kjønnsykdommer. Det er også et prevensjonsmiddel i den forstand at det altså hindrer graviditet. Kondomer gjør også penis mindre følsom, så sexen varer ofte lengre.

6. Sexhour vil jeg gjerne bruke med kjæresten min, om det er mulighet for det. Men om vi ikke kan det, skal jeg tenke på Anna som spiller ukulele :)Kan hende om det er fint vær, at jeg bare nyter sola ute og sender varme tanker til alle de som har sikker sex under sexhour.

Trine fishfoot

30.05.2012 kl.10:02

- Hva jobber RFSU med?

- Hvorfor burde du bruke en kondom?

- Hvordan skal du bruke sexhour?

RFSU jobber med sikker sex , og produserer kondomer

Man burde bruke kondom for å hunde unønsket graviditet, og ikke minst uønsket kjønnsykdommer.

Sexour vil jeg bruke med min kjæreste kjæreste.

epost: fishfoot@hotmail.no

Synnøve Bjertnes

07.06.2012 kl.21:15

Deltar på arrangementet, liker siden deres og innlegget!

- Hva jobber RFSU med?

RFSU jobber med å produsere og selge kondomer og sexleketøy, seksualopplysning, seksualpolitikk, informatører og klinikk. RFSU sitt mål er et mer åpent syn på sex og samliv -spørsmål. De jobber lokalt med holdningsarbeid for ungdom, najsonalt med å påvirke politikerne og internasjonalt med utviklingsprosjekter i utviklingsland.

- Hvorfor burde du bruke en kondom?

For å ikke bli gravid. For å ikke få kjønnssykdommer. OG for å holde orden på jizzet så man slipper søl :-)

- Hvordan skal du bruke sexhour?

Det vet jeg ikke enda, får se!

Jakobo5

07.06.2012 kl.21:25

1: Har deltatt

2: Har likt innlegget

3: Har likt facebook sia

4: Svar på spørsmål:

- RSFU jobber for sikker sec og selger kondomer og sexleketøy.

- Man burde bruke kondom for å ikke få sykdommer og for ikke å gjøre dama gravid.

- Skal mest sannsynelig ha sex da ;)

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits