Dagens outfit: Anna - sommerfeminisme

Sommern har definitivt kommet til Oslo, og i dag var det altfor varmt for bukse. Jeg fant derfor frem et nydelig vintageskjørt jeg har arvet. Det var bare et problem: Jeg hadde ikke barbert leggene.

For selv om vi lever i et ganske likestilt samfunn på mange områder, er det skremmende lett for jenter å føle seg stygge. Så fordi jeg ikke hadde tatt meg bryet med å skrape av alt håret som naturlig vokser på leggene mine på noen uker, hadde jeg faktisk seriøse problemer med å vise dem offentlig. Arrrghhh. Jeg fant derimot ut at svette bein er eklere enn hårete bein, og gikk i skjørt. For å hjelpe på motivasjonen, tok jeg også på meg feminist-t-skjorta mi:

 

 

Skjørt Vintage

T-skjorte "Sånn ser en feminist ut" - kan kjøpes her

Briller Moods of Norway/-6.00

Blå boks til venstre HARAJUKU LOVERS, skomerket til Gwen Stefani anno 2007 <3 <3 <333

 

 

Jeg ble litt skuffet over meg selv da jeg fortsatt følte meg stygg fra knærne og ned etter en hel dag, selv uten hverken stygge blikk eller ekle bemerkninger. (De eneste kommentarene jeg fikk var komplimenter for skjørtet mitt!) Men jeg vet bedre enn å dobbeltstraffe meg selv (hvis du barberer deg er du dårlig feminist, hvis du ikke barberer deg er du stygg). Det er ikke min skyld, det vet jeg godt, og jeg har trua på at jeg etterhvert kan være komfortabel med meg selv og tørre å gå i shorts/singlet selv om jeg ikke er nybarbert akkurat den dagen. Kanskje jeg en gang tør å legge ut bilde av beina mine her også, men foreløpig får dere nøye dere med shitty webcamkvalitet.

 

 

Og kjære Lola, kos dere masse i det fine været, spis mer is enn du noengang har gjort før og om det blir for varmt, tenk på hvor jævlig vintern var. Vi snakkes!

 

Anna

3 kommentarer

tone

23.05.2012 kl.22:13

oi, det hadde ikke jeg turt! syns personlig ikke hårene på beina er noe verre enn hårene på armene, altså ikke ille i det hele tatt, men jeg hadde ikke orket eventuelle blikk og kommentarer. kult gjort. ps fin

Animyn

24.05.2012 kl.16:05

Tusen takk for dette innlegget. Da jeg våknet i morges var det så varmt! Jeg satt og kokte og klagde, da mamma ba meg ta på shorts istedet for å sitte der i langbukse. Jeg tenkte: å nei! Beina mine er så hårete og tenk hvis folk stirrer og ... men så kom jeg på dette innlegget du hadde skrevet om at ingen brydde seg og bare syntes du var fin, så da tenkte jeg: dette skal du komme deg gjennom! Så jeg tok på shorts og gikk på skolen. Det gikk fint. Men jeg så at noen så på beina mine litt lenger enn de var nødt til, men de sa ingenting. Det var bra for meg at jeg klarte det, men jeg vet ikke om jeg vil det en dag til. Jeg tror jeg barberer beina etterpå. Hovedpoenget i denne kommentaren var i alle fall at jeg er høyest takknemlig for innlegget ditt, det hjalp meg til å tenke riktig.

Ingen kvinner skal føle press til å fjerne naturlige "deler" fra kroppen. Ikke hår engang!

Karina

24.05.2012 kl.16:10

For et FANTASTISK skjørt!

Jeg har heller ikke barbert leggene, før i dag.. jeg er simpelten for lat til å bry meg med å barbere de en gang i uken eller hvor ofte det enn trengs, haha! Men spankulerte allikevel rundt med tightsen brettet opp, jeg synes det er litt synd at hår på leggen er fysj, de er jo så godt som usynlige!

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits