Sykedager

På lørdag la jeg meg tidlig fordi jeg var ganske kvalm. Våknet et par timer senere og måtte spurte ut på dass. Gjett hvem som har fått omgangssjuke a, dere. (... Ja, jeg. )

 

Heldigvis føler jeg meg bedre i dag, men i går vakke gøy. Jeg greide veldig lite selv, fordi jeg ble svimmel og spydde omtrent hver gang jeg beveget meg fra senga. Da er det greit å ha en omtenksom kjæreste! (Ja, dette er en klissepost. Styr unna)

Jeg er ikke typen til å skrive til facebook hvor mye jeg elsker sussebassen min og hvor fint vi har det på date. Syns det blir litt kleint. Men når jeg har en så god kjæreste som har gjort alt jeg har bedt han om fordi jeg var syk, da fortjener han litt oppmerksomhet og takk. Gikk opp til min etasje og hentet brillene i rommet ved siden av meg. Laget mat til meg. Skylte spybøtta mi. Lånte meg macen sin. Strøk meg i håret. Lagde mer mat. Ryddet opp etter meg. 

I feberfantasiene mine så han slik ut:


I virkeligheten er han mer sexy, da. Men ja. Dette har vært en klein kjærestepost (som også forklarer hvorfor jeg ikke blogga i  går. Var opptatt med å spy). God mandag. Nå skal jeg lage mat til min kjære :)

 

Elise

Én kommentar

Maria.

14.05.2012 kl.22:36

Kjæresteposter er ikke det verste som finnes. Syns det er fint å lese sånt, jeg.

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits