Travle dager

Nå kom jeg nettopp hjem etter å ha gjort ting helt siden jeg sto opp for 15 timer siden. Jeg er kjempesliten, men også utrolig fornøyd. Jeg har funnet ut at jo mer jeg har å gjøre, jo mindre tid bruker jeg på å gjøre dumme ting, og jo mer jeg har å tenke på, jo mindre tid bruker jeg på å tenke dumme tanker.

I dag har jeg vært på skolen (og brukt fritimen til noe mer produktivt enn å sove), øvd på en scene i forestillingen vår etter skolen, og så møtte jeg fine folk fra Bergen som jeg dessverre glemte å ta bilde av. De går i klasse 1MK på Bergen Handelsgymnasium, og var i Oslo fordi klassen deres hadde vunnet en konkurranse hvor premien var en tur til Oslo! Grattis til dem og grattis til meg for å bo i en så attraktiv by.

I morgen skal jeg øve med andre fine folk til en konfirmasjon vi skal synge i, på onsdag er det samisk, på torsdag skal jeg være modell for en avgangselev på Kunsthøgskolen (!) OG dra på RU-møte i anledning 1. mai, og på fredag kommer Lars. I tillegg har jeg en norskfremføring og en engelskfremføring, men fordi jeg går drama, er begge fremføringene dramavisninger som har med faget å gjøre. Altså er det fortsatt slitsomt, men også veldig gøy! Jeg elsker drama woooo!

Uansett, poenget mitt er at selv om jeg har mye å gjøre, er jeg egentlig mye mer fornøyd med ting enn jeg var da jeg brukte mesteparten av tiden min i senga eller foran dataen (eller begge). Jeg føler på en måte at jeg lever igjen. Jeg elsker å alltid ha noe å gjøre, føler at jeg har slappet av nok for et helt liv de siste månedene. Nå skal jeg ta grep og ha det gøy. Så får vi se hvor lenge det varer...

God natt, Lola!

Anna

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits