Mote og sånt

I dag har jeg vært på shopping med Mia og Gina. Vi bestemte oss for å prøve de samme klærne, noe som ble morsomt siden vi har forskjellige kropper. Generelt sett passet klærne dårlig på oss alle, med unntak bildene av det som passet. Jeg syns det sier ganske mye om hvordan klærne i kjedebutikkene er laget. Ikke for vanlige jenter, men strek-kroppene som går på catwalken. Jeg har ingenting i mot modeller, men det er ikke realistisk at alle jenter har den kroppen. Jeg liker naturlige jenter :)

Hva har du gjort i dag? Hva syns du om kjedebutikkenes størrelser? :)

Elise

13 kommentarer

mugii

14.04.2012 kl.18:24

Kjempe fin blogg :) har du instagram ?

whatsbeautiful

14.04.2012 kl.18:27

Haha så morsomt! God helg videre :)

Krinstin

14.04.2012 kl.19:05

Jeg blir rasende hver gang jeg må kjøpe klær fordi jeg alltid ender opp med å føle at det er meg det er noe feil med - og det er det jo ikke. Men det er gøy når jeg en sjelden gang finner noe som sitter som det skal! :)

Ada

14.04.2012 kl.19:16

Det er veldig forskjellig, i noen kjeder passer typ 36 eller 34, hos andre er det vansklig å få på seg en 38 eller 40. Men det er gøy når man finner ting som passer, særlig på salg.

uperfektejenter

14.04.2012 kl.20:21

Krinstin: Det er så sant! Jeg blir aldri usikker på kroppen min fordi jeg syns det er noe galt med den - men fordi den ikke passet i den fine kjolen eller den lekre toppen. Og det er det jo moteindustrien som står for, så det er jo kjipt. Det er hvertfall bra du er klar over at det ikke du som det er noe galt med, for det er det jo ikke! :)

Henriette Kjelstrup

14.04.2012 kl.21:11

Jeg prøver alltid klærne jeg skal ha, fordi noen av de ser helt fantastiske ut på modellen, men ikke på meg. Derfor kjøper jeg egentlig veldig sjelden klær!

Ulfus

14.04.2012 kl.21:18

Jeg ser ut som jeg tilhører et mentalsykehus på bildet av oss to.

Marte Isaksen

14.04.2012 kl.21:53

Jeg synes det er trist å måtte bruke l og xl i klær bare fordi jeg har pupper og rumpe og det som følger med. Skal ikke lyve, hadde jeg kunnet ville jeg gjerne sett ut som en av strek-jentene, men jeg er 1,60 m høy, og jeg liker mat, men jeg trener tre-fire gnge ri uka, og føler jeg gjør det jeg kan for å holde meg i form. Størrelsene i klesbutikker er helt på jordet! I alle fall etter min mening.

jeg liker naturlige jenter, jeg også.

uperfektejenter

14.04.2012 kl.22:01

Marte Isaksen: Jeg prøver å like kroppen min, og jeg er hvertfall komfortabel med den, men jeg skulle også ofte ønske jeg så ut som strek-jentene. Klær hadde vært så mye enklere. Ganske kjipt i grunn, at naturlige kropper og fine jenter må ønske seg tynne, istedenfor at moteindustrien faktisk tar en titt på "normale/naturlige" jenter og lager klær som passer og flatterer oss. Du er veldig fin, Marte! Det syns hvertfall jeg. :)

MakeNoSense(Nini)

15.04.2012 kl.14:11

Kjenner meg veldig igjen assa. Kan gå rundt en stund og ønske meg noe, deretter prøve det en dag og finner så ut at den ikke passer kroppsformen min..

Btw, når dere kommenterer på bloggen min, kan dere skrive hvem som kommenterer? Blir litt forvirra :P

Poops

15.04.2012 kl.17:03

Handle i herreavdelingen, da er det flust med medium og small. Til gjengjeld er vel ikke utvalget helt det samme.

En gang var jeg med en guttekompis av meg og skulle handle no klær for at han skulle se anstendig ut og det er han ikke naturlig god til, gud velsigne ham. Herreavdelingen på Hennes & Mauritz den dagen liknet mer på lesbesafari enn en klesbutikk og jeg var heller ikke den eneste som hadde merket meg dette, fant jeg ut, da en gruppe på tre skeive unge damer begynte å telle alle lesbene i området med akkurat litt for høy innestemme. Jeg lo meg nesten til døde da de uten å nøle også telte min mildt homofobe guttlige venn.

Moralen er, "ingen gaydar er perfekt og du veit ikke sikkert hvem eller hva noen er før de har fortalt det til deg selv".

Eller så er den "stay in drugs, don't do school". Ikke helt sikker.

M

17.04.2012 kl.14:00

Strek-kroppene... Ganske uhyggelig uttrykk, synes du ikke? Var ikke meningen at alle skulle føle seg ok i kroppen sin, "strek" eller ei?

uperfektejenter

17.04.2012 kl.17:59

M: Jeg elsker alle type jenter, og med strek-kropper refererer jeg ikke til tynne jenter, jeg refererer til den type jente som catwalk-klær lages for. De lages til et urealistisk bilde av jenter, som de færreste fyller. Og at du fyller den betyr ikke at du har en unormal eller stygg kropp, jeg bare poengterer at veldig mange jenter ikke har den kroppen og at det derfor er rart at det er modellen de går etter. :)

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits