Å like seg selv

Jeg får stadig kommentarer på innlegget hvor jeg ramset opp ting jeg liker ved meg selv. Tydeligvis var det populært å få skryte litt av seg selv, og jeg oppfordrer folk til å fortsette å kommentere ting de syns de er gode på og liker ved seg selv - det er hyggelig å kunne si fine ting om seg selv, og jeg blir genuint lykkelig av å se hva dere liker ved dere selv, og at dere har lagt tid i kommentarene. Tusen takk for at dere er supersøte! 

I dag følte jeg for å pynte meg litt. Så jeg har tatt på meg et av favoritt-skjørtene mine og sminket øynene mine. Det er alt jeg trenger. Sminker meg sjelden, for øynene mine tåler det dårlig, og jeg hater å ha masse dritt i veien for å kunne gni meg i øynene når jeg vil. Plutselig er jeg svart i hele trynet, liksom. Så jeg har prøvd å holde det moderat. Føler meg som regel penest uten sminke også. Føler meg fin, om jeg kan si det sjæl. Superfiiin!

Hvordan føler du deg i dag?

Hva bruker du siste feriedag?

 

Elise

4 kommentarer

Marte Isaksen

09.04.2012 kl.16:07

I dag har jeg vært en tur på trening, og vasket masse klær :) Det er bra du føler deg fin! Det unner jeg deg. Skulle ønske jeg følte meg fin, selv.

Sara Iselin

09.04.2012 kl.17:00

du er så vakker, elise<3

09.04.2012 kl.17:42

så bra! fin du er!

har bare lest litt, skal forbrede meg til morgendagen og kanskje ut på treningstur. avslutter med å se film i kveld.

jeg føler meg ikke på topp nei, så ligger litt lavt..

Amanda

09.04.2012 kl.21:13

for en fantastisk fin/kul/awesome blogg!!!!

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits