Massasjetips!

Hola Lola. Jeg føler at den kategorien jeg lagde for sex-ting har blitt litt for lite brukt. Dette er første steg for å gjøre noe med det!

I dag tenkte jeg at jeg skulle skrive om noe som strengt at ikke er faq, heller et tips. Nemlig massasjetips! Det er få ting som slår å massere eller bli massert av en du er glad i (typ kjærester, men fuck friends og kompiser fungerer vel det og). Man får mye kroppskontakt og nærhet, noe som kan føre folk nærmere. I tillegg tar massasje bort spenninger, noe som gjør deg avslappet og rolig. Da står det jo ingenting i veien for en veldig fin dag/kveld og også bedre søvn. Her er derfor tre tips for god massasje!
 

Tips:

1. Gjør klart et rom der dere er uforstyrret. Den beste måten å få en massasje på er om man er naken og avslappet, og om man tror at bror eller svigers kan bestemme seg for å forstyrre greier man ikke heeelt å slappe av. Slå av mobiltelefoner og legg vekk pcen. Det er også greit å være i et varmt rom, gjerne dekket med stearinlys (fin stemning) og kanskje røkelse. Om dere masserer hverandre i en seng, kan det være lurt å legge ut et håndkle, som bringer oss til neste tips, nemlig

2. Oljer!  Å bli massert er digg - å bli massert med olje er himmelsk.  Ikke bare lukter de utrolig godt, men hendene glir mye enklere over huden til den du masserer, noe som er digg for både deg og partneren. Det finnes utrolig mange oljer å velge mellom, og vanlige oljer er jasmin, lavendel, rose og ylang-ylang. Du kan finne mange forskjellige varianter, og min favoritt er en ylang-ylang olje fra kondomeriet. Du kan se på flere massasjeoljer fra kondomeriet her og fra the Body Shop her. Om dere vil dele noen av favoritt-oljene deres med meg, er jeg glad for tips! :)
 

3. Ta deg gooood tid. Dette er ikke noe man skal rushe gjennom, så sett av rikelig med tid. Masser langsomt og forsiktig, juster trykk etter hva partner liker. Det går ann å stryke, klemme, pjuske, alt er lov når man masserer så lenge det ikke gjør vondt. Kyssing og kjærtegn er veldig hyggelig. Prøv å kysse deg vei rundt hele partners kropp, det kan jeg garantere at de setter pris på. Rolig musikk kan gjøre opplevelsen enda bedre. 
 

Det er også greit å ta seg en dusj før man starter, så man er ren og pen. De fleste oljer smelter inn i huden så etterpå kan man trygt sovne i armene på den man er glad i. 
 

For flere massasjetips, anbefaler jeg disse lenkene:

Erotisk Massasje
Gode massasjetips

God påske ;)

Elise

4 kommentarer

Hermy

05.04.2012 kl.19:59

Nå vet jeg hva marcus skal få i bursdagsgave av meg

uperfektejenter

05.04.2012 kl.20:01

Hermy: Bitch, ikke prøv deg. Gå og lag te, du ;)

05.04.2012 kl.23:20

Er det lurt med massaje når man er 15år? Jeg har ikke sengelappen ennå, skjønner dere

uperfektejenter

06.04.2012 kl.00:04

Anonym: Dette er veldig individuelt. Er du 15, så er du under den seksuelle lavalder. Men den seksuelle lavalder forbyr ikke sex mellom mennesker som er like modne i hodet. Så er du 15 år og han/hun du vil ha sex med er 15, så burde det gå fint. Det er alikevel viktig å vite at du trenger ikke å gjøre noe du ikke har lyst til. Vær med en person du stoler på (gjerne en du er forelsket i), som respekterer dine grenser, og ikke går lenger enn det du vil. En massasje trenger heller ikke å føre til sex, om du ikke vil. Sett dine egne grenser, om noen er glad i deg så burde de respektere det - om de ikke respekterer det fortjener de deg ikke. Om du lurer på noe mer er det bare å spørre :)

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits