Anna er forvirret del 2

blogg.no gnurer og jeg får ikke lastet opp noen bilder. Jeg skulle egentlig bare si at de siste dagene har vært ganske... tomme. Og deprimerende. Liksom, det mest spennende jeg gjorde var å bytte skill. Hadde panneluggen på andre siden av pannen. I to timer.

Jeg skrudde av internett og telefonen, og så i taket mens jeg hørte på Aphex Twin, Beatles eller Radiohead (fordi det er det eneste jeg har på iTunes for øyeblikket (spotify funker ikke)). Jeg hadde feber og depresjon og angst og alt på en gang. Men i dag fikk jeg nok/våknet jeg fra dvalen, og begynte å se etter noe drastisk å gjøre. Dette førte til internett, som igjen førte til Aila, som til slutt førte til at jeg skal til Hvaler i morgen tidlig! Jeg elsker spontane ferier. Har ikke vært på/i Hvaler før, men google og mora mi sa at det er fint der, så da blir det nok fint. Ikke like drastisk som jeg hadde planlagt i førsten, men fint.

 

Dette innlegget hadde vært kulere med bilder. Det var ett hvor jeg gråt, til og med, hadde tenkt å sprenge tabugrensene så sykt. Men jaja. Uansett, poenget er at jeg har vært borte de siste dagene og jeg kommer til å være borte de neste dagene. Tror egentlig jeg kommer til å være ganske fraværende til jeg får fått meg til en psykolog. Som forhåpentligvis blir snart. Jeg hadde opprinnelig tenkt at dette ville vært et jævlig bra tidspunkt å blogge masse superærlig på, men akkurat nå vil jeg egentlig bare prioritere helsa mi. Frem til den er litt mer i orden er mitt livsmotto fortsatt "liksom, hæ?"

 

Men kos dere med Elise, da! Fuglene vet at jeg gjør det.

 

Anna

2 kommentarer

Selina

04.04.2012 kl.12:51

God reise, da!

Håper du har det hyggelig på Hvaler, håper også du blir kvitt angsten og depresjonen.

:-)

uperfektejenter

07.04.2012 kl.13:23

Selina: Tusen takk :-)

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits