Hei

Siden Anonymous bestemte seg for å kjøre et DDOS-angrep på blogg.no har ikke vi fått blogget, som de fleste andre bloggere. Greit nok, i grunn, siden vi ikke har hatt noe å blogge om. Det er så syykt digg å ha ferie! Og så har jeg endelig begynt å spille minecraft, så da har jeg noe å gjøre. Marcus er ganske glad for det (enda en ting vi kan fangirle over sammen). Tror ikke ferien min kommer til å være så interessant for dere, men om det skjer noe moro blir selvfølgelig dere de første som får vite det.

Må også bare få sagt TUSEN TAKK for alle kommentarene vi får - vi svarer på alle spørsmål og det er utrolig deilig å få respons på tingene vi skriver :) Keep em coming, så skal vi fortsette å være uperfekte. 


Oda lagde denne til meg, og litt Snoop Dog er jo aldri feil. Takk, Poops! :)

Elise

4 kommentarer

:)

02.04.2012 kl.20:13

elsker at dere er dere selv 100%, fortsett med det! finnes så mange falske bloggere der ute, og dere er et friskt pust i den perfekte verdenen av shopping og sushi.. :)

uperfektejenter

02.04.2012 kl.22:34

:): Tusen takk! :D Vi prøver bare å være oss selv, og det slår tydeligvis ann. Noe som er veldig hyggelig. God påske!

helle

03.04.2012 kl.00:01

dere er så bra! TAKK

uperfektejenter

03.04.2012 kl.01:15

helle: TAKK for at du er så bra og leser/kommenterer denne bloggen! Det gir oss energi og glede i en dust hverdag fylt av perfekte jenter og gutter. Go Helle! :D

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits