Feber/FERIE/Groruddalen

Dette skulle egentlig være et klage/hverdagsinnlegg om at jeg har klart å bli SYK siste skoledag før ferien


(Meg i dag tidlig)

Men selv om jeg har feber, så dro jeg på skolen (klapp på skuldra), fordi jeg virkelig ikke vil stryke i matte og vi hadde matte i første time i dag. Det var egentlig bare kjempeslitsomt og trippy, men jeg er glad for at jeg ikke bare ble hjemme, for nå er det jo FERIE uansett! :D Lars er i utlandet hele påsken, så jeg skal henge med fine folk i Oslo. Og spise masse godteriUansett, det var det jeg egentlig skulle skrive om. Men så leste jeg det nydelige innlegget til Elise hvor hun skrøt av seg selv, også ble jeg litt for glad av det til å klage, men samtidig er jeg litt for sjuk til å skryte av meg selv. Skal gjøre det i løpet av ferien! Jeg ble også kjempeglad av å lese listene dere hadde skrevet i kommentarfeltet, fine mennesker <3

 

Jeg kan også fortelle at jeg møtte NRK i dag igjen, denne gangen uten Elise (hehehe). Dette var til en dokumentarserie om å bo i Groruddalen. Jeg skal ikke være med i serien, men møtte dama bak serien for å fortelle om mine erfaringer, sammen med moren min og mormoren min, som også bor i Groruddalen. Personlig er jeg ikke særlig glad i Groruddalen, men det er et utrolig spennende tema. Groruddalen i dag er Oslo om tjue år - her får vi en forsmak på noen av problemene og mulighetene økt innvandring kan føre til, og jeg føler meg heldig som har sett utviklingen innenfra. Samtidig er jeg glad for at jeg nå har kuttet alle forbindelser til stedet og går på skole på Frogner. Jeg merker at det fortsatt er vanskelig å snakke om Groruddalen, både fordi jeg har hatt mange veldig kjipe opplevelser, men også fordi det er så umulig å konkretisere hva problemet faktisk er. Det er jo ikke så lett som at innvandrere skaper problemer. Noe har gått galt, og noe har gått veldig bra, men ofte er det vanskelig å skille de to.


(Random flyfoto av Groruddalen)

Jeg har tenkt å skrive mer om mine erfaringer med Groruddalen, dette er et tema jeg er veldig engasjert i, men nå er det påskeferie og jeg skal se på Hunger Games (som jeg lasta ned fordi jeg ikke hadde råd til kinobillett (sorry)) og jeg har feber og jeg ville egentlig bare si TJOLAHOPP, TJOLAHEI, VI LIKER DEG, LEVERPOSTEI!1!

(Kødda, jeg er vegetarianer og har aldri spist leverpostei)

Anna

Hva skal du gjøre i påskeferien?

Én kommentar

Nimrat

30.03.2012 kl.21:40

God påskeferien til deg og! :)

I påskeferien har jeg ingenting å gjøre, det føles skikkelig kjipt siden mange av vennene mine skal til utlandet.

Jaja, henger nok mye foran Tv-en og PC-en. Ikke så verst egentlig ;)

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits