Dagens outfit: Føkk ju

I dag har jeg ingen intensjoner om å imponere/snakke med noen, og velger derfor å uttrykke dette med BRILLER! Dette er mest for min egen del, fordi jeg blir så sjenert av å ha på meg briller (en blanding av at jeg ikke helt kan se den jeg snakker med + dårlig selvtillit fordi jeg er multihandikappet (er i tillegg til ekstremt svaksynt også (ca) en fjerdedels døv)). Derfor håper jeg at jeg for en gangs skyld klarer å føkke verden i virkeligheten også, ikke bare i hodet mitt.

Resten av outfitet er egentlig ganske fint, synes jeg. Fortsatt litt laidback, men ikke helt hobo, for om jeg hadde hatt briller, null sminke OG joggebukse, hadde jeg faktisk ikke turt å gå ut i det hele tatt. Poenget er å begrense seg selv akkurat rett mengde, slik at man viser en kald skulder til verden uten å hate seg selv totalt, og uten å melde seg helt ut av samfunnet.

Genser - pappa sin gamle
Bukse - Ola, mitt eneste par normale jeans
Hår - urørt siden jeg våknet
Asscecories (hvordan faen skriver man det ordet?!) - Klokke (gave fra kjæresten (sykt romantisk (nei jeg ble faktisk ordentlig glad (elsker den fyren (elsker analoge klokker))))). Brukes til å telle sekunder frem til noe viktig, å sjekke hva tiden er uten å bli for mainstream, etc etc

Og te.

OG BRILLER

Anna

3 kommentarer

truth can't save you now.

26.03.2012 kl.08:22

Hahaha, herlig!

unni

26.03.2012 kl.14:45

! Awesome !

gamla^^

26.03.2012 kl.20:01

digg outfit :D du er dessuten kjempe flink til å uttrykke deg :D forelsker meg i ennleggene deres C:

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits