Når naturen kaller

Startet dagen med sooooool og longboard

Og disse gutta. Som begge har mer hårete bein enn meg (i løpet av sommeren skal jeg slå dem):


Etter skolen og gutter, dro jeg hjem. Jeg var skikkelig tissatrengt, og redd for at jeg kom til å tisse på meg.Det som er skikkelig dritt er at gutter kan stort sett tisse over alt, og komme unna med det. De trenger ikke sette seg ned, og de har ingen fare for å tisse på klærne sine (noe jeg har gjort, og det er ganske kaldt å ha tiss på tightsen på vinteren). På veien hjem fra trikken er det heller ingen steder jeg kan gå innom for å tisse, så kjære politikere. Jeg ber dere, gjør det enklere for jenter å tisse i offentlighet. Gjerne sett opp dasser eller noe, så lenge dere tar grep er jeg fornøyd. Heldigvis, siden jeg bor på østkanten, har vi fortsatt igjen litt av denne rakkern:Nemlig skogen. Skogen er min gode venn, og jeg orket ikke gå så langt, fordi jeg var tissatrengt, men heldigvis kom det ingen så jeg fikk tissa i fred. Tissa ikke på meg eller shortsen, så alt er vel. Kan til og med peke ut hvor jeg pissa, men det er vel kanskje litt ekkelt? Hele dette innlegget er sikkert ekkelt. Vel, Anna har en kjempeekkel kvise på kinnet, hun sendte meg bilde av det istad. Så sett i perspektiv var ikke dette så ille. 

Da jeg kom hjem, spiste vi sushi!! Omg. Elsker sushi. Og for dere besserwissers som sier "Men dere sa jo at dere ikke har råd til/liker sushi?????" Nei, det var Anna, ikke meg. Tar ikke ansvar for den. I tillegg hadde mamma kjøpt kjærlighet på pinne til meg og los familioa. Disse to var til meg og Marcus:


Ingen kommentar. God helg!

Elise

2 kommentarer

Hihihi! Herlig innlegg ;) Og helt enig at det burde vært flere offentlige dasser rundt omkring. Problemer er vel at de blir tilholdssted for diverse.

Må si jeg falt for denne bloggen allerede da jeg leste introen. Er heller ikke særlig opptatt av hva folk har på seg i dag, eller hva det kosta. Unormal og uperfekte er vi hvertfal ikke, heller originale, mmmm, liker det ordet ;)

uperfektejenter

24.03.2012 kl.14:02

A little bit of all that's swe: Tusen takk! Du har helt rett :)

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits