Upersonlig

Hei. Dette er en ærlig blogg, så det er på tide å være ærlig (istedenfor å skrive om filmer og bøker - det er vel litt kjedelig, i grunn)Jeg heter Elise og er 16 år. 

Jeg har ikke vært på skolen en hel dag på over en måned.
Jeg har ikke bytta klær siden torsdag.
Jeg hater å spise mat med andre mennesker, fordi det gjør meg ukomfortabel. Mat er vanskelig. 


Jeg er ikke så flink på å takle livet. Livet kommer ofte og banker på døra mi, og vil friste meg ut. Jeg går jo ut i blant, men jeg har en tendens til å falle rett på trynet så det er kanskje ikke så rart at livet ikke frister for tiden. Det er heller ikke så lett å skrive om. Det er vanskelig å finne balansen - jeg syns Anna får det til, fordi hun skriver enkelt og nevner de tingene som er viktig. Det syns ikke jeg er like lett. Samtidig som jeg har en "Fuck samfunnet, fuck tabu-er"-holdning, så er personlige ting personlige. Når jeg selv ikke vet hva jeg skal gjøre med dem er det vanskelig å skrive om dagen min på en blogg. Men framover vil jeg gjerne slutte å være så upersonlig, for det er nettopp det denne bloggen handler om. ALLE sider av livet. Når livet gir deg roser å danse på, og når livet gjør at du går nesegrus i bakken. 


Det verste tabuet jeg vet er psykisk tabu. Det er enklere å si "Jeg følte meg kvalm" enn å si "Jeg var bare så trist". Alikevel vil jeg og Anna fortsette å bryte tabuer med denne bloggen. Det er enkelt å se at noen har det vondt, det er vanskelig å snakke om det og å gjøre noe med det. Jeg skal starte med meg selv, jeg. Så fortsetter jeg med dere etterpå. På denne bloggen er alt lov, og nå er jeg et skritt nærmere å følge mine egne spilleregler. 


Jeg er uperfekt, og jeg elsker det.

Elise

 

9 kommentarer

Henriette Kjelstrup

20.03.2012 kl.17:05

Jeg syns det er herlig at dere er skriver så variert og åpent! <3

uperfektejenter

20.03.2012 kl.17:09

Henriette Kjelstrup: Thanks babe <3 - Elise

MakeNoSense(Nini)

20.03.2012 kl.17:13

Dere skriver veldig bra og åpent! Og det gjør du også Elise :D Dere gir inspirasjon i forhold til å stå fram som seg selv og få vekk tabuene. Rett og slett en herlig blogg å lese.

Skjønner hva du mener når du ikke alltid greier å takle livet. Det krever veldig mye. Men det er alltid noe som får livet opp c:

Dere er awesome og det fortsetter dere å være. Husk det ;)

Nimrat

20.03.2012 kl.17:25

Jeg elsker bloggen deres, og lykke til, Elise :-)

ttttone

20.03.2012 kl.18:16

syns det er så bra av dere at dere skriver denne bloggen. hvis det er noe som ikke burde være tabu så er det psykisk uhelse, det er så vanlig å slite med noe, men det er nesten ingen som snakker åpent om det. og det er synd, for jeg har ingen tro på at å lukke alt inne i seg selv eller noen få utvalgte og fake alt for resten av verden har noe for seg. det har ikke funket så bra for meg i hvert fall.

LillePille

20.03.2012 kl.18:24

Kjempefint innlegg, Elise! :) Liker at du er så åpen om ting og det er også bra med tanke på å få vekk tabuer. Stå på :) Leser bloggen deres veldig ofte foressten, men er utrolig dårlig til å kommentere. Så det skal jeg prøve å bli bedre på ^^

Matmah

20.03.2012 kl.20:10

Fint at du er så åpen, Elise!

Elsker denne bloggen, leser den hver dag!

Tilda

20.03.2012 kl.20:13

Herlig at dere begge er så åpne om tabubelagte temaer på bloggen! Modige jenter, stå på begge to!:D

uperfektejenter

20.03.2012 kl.20:42

Nini og Nimrat: Tusen takk :-)

ttttone: Nei, ikke sant. Det virker hvertfall som at du er på vei til å bli åpen om tingene du går gjennom og det syns jeg er fint. Stå på! :)

LillePille: Naw, så hyggelig! Det er fint å vite at folk er innom her. :)

Matmah: Tusen takk, vi ser jo at du kommenterer på alt vi skriver og virkelig, vi setter pris på deg. Du er dritkul.

Tilda: Taakk! :D

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits