Fin dag.

I dag har jeg ordnet opp.

 

Det begynte med at jeg dro til rådgiveren i fritimen min i dag tidlig.

Jeg benyttet selvfølgelig ventetiden på å ta bilder av meg selv i speilet med smarttelefonen min (som forresten nettopp har fått ny programvareoppdatering, det er dritfett, føles som en helt ny mobil og nå kan jeg bruke de samme fancy bildeeffektene som Elise har)

 

Rådgiveren er kjempehyggelig, og jeg vil virkelig anbefale en samtale med rådgiveren på skolen din til alle som sliter. Dette er (forhåpentligvis) mennesker som kjenner systemene godt, og vet hva du kan gjøre for å forbedre din situasjon. Ofte kan de også gjøre mye for deg, om du ikke orker selv. Rådgiverne ønsker deg det beste, i motsetning til mange lærere. Det virker som at mange tror at rådgiverne bare er kjipe, nedlatende voksne som kommer til å be deg om å skjerpe deg om du forteller dem dine innerste tanker, men det er de ikke i det hele tatt - rådgiverne er nettet som redder deg fra å falle helt til avgrunnen om du mister balansen. Rådgiverne representerer det beste med Norge. JEG ELSKER RÅDGIVERE.

 

Uansett, med rådgiveren fikk jeg ordnet opp i mye, mest skoleting og litt livsting. Jeg har nå troen på at jeg kan klare å bestå første året på videregående med glans, samt troen på menneskehetens godhet.

 

Denne følelsen ble bare enda bedre da jeg kjøpte fløtepoteter og vårrull på ICA på Frogner (min livrett),

da hele klasserommet var fylt av sol

Og da det kjære elevrådet (eller i hvert fall noen elever) på Nissen hadde sørget for at vi ikke trengte å gå på do alene <3 <3

(Christopher Walken is watching you pee)

(Jeff Goldblum is watching you poop)

 

Til og med i mattetimen klarte jeg å holde motet oppe, jeg skjønte alt de første femten minuttene, svarte riktig på opptil flere spørsmål og spurte til og med læreren når det var noe jeg ikke skjønte!!!!!!

(Bare ignorer b-oppgaven)

 

Så da jeg dro hjem fra skolen i dag var jeg helt sånn her

 

Så gikk jeg hjem og la meg og sovnet til Chet Atkins

 

 

For det får jo tross alt være grenser for stå-på-vilje.

 

Anna

 

P.S. Flere har spurt meg om jeg kan blogge om depresjon. Jeg kan selvfølgelig lage et innlegg dedikert til depresjon i sin helhet, men jeg vil bare si - les mellom linjene! Dette er en ærlig hverdagsblogg, og det dere ser her (og spesielt i noen av de tidligere innleggene mine) er den ærlige hverdagen til en deprimert person. Jeg sper såklart på med litt humor og selvironi iblant, tror det hadde blitt veldig slitsomt ellers. (Jeg er heller ikke deprimert hele tiden.) Si gjerne ifra i kommentarene om du vil ha et mer seriøst innlegg, for jeg klarer det også, altså!

 

P.P.S. Jeg sov forresten i to timer, med ekstrem hyperhet som resultat. Anbefales. Bra rus.

8 kommentarer

arev

19.03.2012 kl.20:19

dette var fint!

Marte Isaksen

19.03.2012 kl.20:37

for et fint innlegg! :)

Karina

19.03.2012 kl.20:46

Det var en herpa do :( Tror jeg ville holdt meg, og heller gått på do hjemme.

Merrrria

19.03.2012 kl.21:46

Flink!

grownupkids

20.03.2012 kl.02:18

Rådgiveren på hvor skole var helt care til alle. Hun ga så faen i alle elevene og sladret rundt om problemene til folk. Kjerring

Matmah

20.03.2012 kl.15:39

Det første bildet var dritpent!

Også synes jeg du er heldig som får skrive med penn på skolen, og på et ark! Vi MÅ skrive med blyant (Det er veldig vanskelig å få tak i en kvesser) også må vi skrive i bok...

Matmah

20.03.2012 kl.15:41

Også har jeg et spørsmål:

Kan dere endre header snart?

Headeren er fin, men den begynner å bli litt kjedelig...

uperfektejenter

20.03.2012 kl.16:21

grownupkids: Åh, kjipt. Rådgivere er fantastisk bra når de er bra, og helt jævlig når de ikke er bra.

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits