The fastest way to tomorrow is to give up on today

Denne dagen skulle være nyttig.

I stedet brukte jeg den på å prøve å finne ut en måte å få de neste 18 månedene til å gå litt fortere på. Og det er jo det som er så kjipt med tid, jo fortere du vil at den skal gå, dess saktere går den. Prøvde meg også på tre forskjellige blogginnlegg som alle bare failet. Derfor sier jeg dere bare dette:

Jeg vil være atten. Jeg vil flytte hjemmefra, jeg vil vekk fra Vestli, jeg vil være ferdig på skolen og kunne dra hvor jeg vil med hvem jeg vil. Senga mi er kjempefin, den, men etter flere uker med seng, seng og bare seng (når jeg ikke er på skolen), får den meg mest til å bare ville hoppe ut av vinduet

Poenget er vel at jeg kjeder meg. Og det er ikke den gode kjedsomheten, den alle hjerner trenger iblant som vekker produktiviteten og kreativiteten. Det er en sånn kjedsomhet som bedøver og ødelegger og nå tror jeg nesten at jeg blir nødt til å farge håret knæsj rosa eller noe

Anna

4 kommentarer

helle

18.03.2012 kl.00:12

veldig veldig enig i det du sier. drukner av kjedsomhet og det samme hvert j*vla dag. (hver hverdag, helga har en annen kjedsomhet - ligge-i-senga-kjedsomhet)

Nimrat

18.03.2012 kl.00:34

Knæsj rosa? Det ville passet deg ;)

Øyvind

18.03.2012 kl.15:20

Kjenner meg igjen i det du beskriver... men bare vent, du er ferdig og utflyttet før du vet ordet av det! Og da begynner livet:)! Hold ut!

uperfektejenter

19.03.2012 kl.20:08

Takk for fine kommentarer! :)

- Anna

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits