Det finnes en gud

Og hun heter Ingrid Marie Treborg - forfatteren av bloggen flinkepiker.org, og også forfatteren av boka Flink Pike - En seksuell biografi. Som jeg tipper kommer til å bli som en bibel for meg. Kjipt nok er jeg blakk, så jeg får ikke kjøpt den enda (om noen føler seg keen på å sponse takker jeg ikke nei, for å si det sånn), men jeg ville bare minne alle uperfekte jenter og flinke piker på at denne boken finnes. Den burde alle lese og holde hellig, for der står det mye bra. Dama bak boka er så jævlig bra at jeg gleder meg som faen til å lese den.Løp og kjøp!

- Elise

3 kommentarer

Malin Monge

14.03.2012 kl.21:50

hørtes spennende ut :)

fan

16.03.2012 kl.22:24

Jeg kjenner ingrid treborg veldig godt fra Rogaland og kunne ikke vært mer enig!! hun har litt gudestatus hjemme her og jeg tror at hun er den morsomste og smarteste jenten jeg vet om. sikker på at viss du sender henne en mail så hyler hun av glede og sender deg boken gratis:) siden du er blakk:)

uperfektejenter

16.03.2012 kl.23:25

fan: Ååå, så hyggelig! Jeg sendte henne hvertfall en mail og fortalte henne hvor mye flinkepiker har betydd for meg. Det er sikkert hyggelig å høre at hun når ut :)

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits