Hey, ain't you that girl from blogg.no?

SOUNDTRACK:

Som dere sikkert har fått med dere, vant vi aftenposten Si;D's bloggkonkurranse!!!! Jeg hadde egentlig ikke tenkt stort over at folk leser det vi skriver her, men har etter flere kommentarer irl fra folk i dag, endelig latt berømmelsen gå til hodet mitt.

Solbriller direkte fra New York for seks måneder siden, alle pengene jeg eier i ca$$hhh og swagmusikk.

Men Aftenposten har dessverre ikke nøyd seg med betingelsesløs kjærleik til bloggen vår. I artikkelen kan man lese at "språket er til tider flåsete, mange av innleggene har i overkant intern humor". Vel, til det sier jeg bare:

MED BANJO!

Det er også den eneste interne vitsen jeg og Elise har, så om dere føler dere ekskludert, er det nok bare fordi vi er merkelige. Flåsete språk får jeg bare beklage for, men ey, vi er uperfekte og du vet du liker det. Litt.

Men fra spøk til alvor, vi er faktisk utrolig takknemlige for at noen av dere (de skyldige kan gjerne melde seg for klem og sjokolade) har tipset aftenposten om oss, og vi er utrolig glade for at aftenposten likte oss, og jeg håper at vi klarer å innfri forventningene til de nye leserne vi har fått. (VELKOMMEN, btw <3)

Uperfekte jenter vil alltid finnes her i verden, og den massive oppmerksomheten vi har fått for bare å være oss selv, viser jo bare hvor stort behovet er for ekte jenter andre steder enn offentlige toaletter og Ottar-møter. Snakkes, Lola!!

Anna

2 kommentarer

Martine

12.03.2012 kl.21:44

ps. jeg likte dere før dere ble kjendiser nææææt (joda)

uperfektejenter

12.03.2012 kl.21:46

Martine: haha, så moro du er. om du ikke passer deg så unfollower vi deg på bloglovin og da har du ikke lenger en fan :)

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits