Hogwart's March

De fleste som kjenner meg vet at jeg liker Harry Potter(skrev et innleg og skrøt over samligna mi en gang, som siden sist har blitt mye større). Men den eneste som egentlig får med seg hvor mye Harry Potter jeg får i meg, er Marcus. Jeg leser bøkene, hører på lydbøkene, ser filmene, leser om filmene på nett, leser om skuespillerne eller J.K. Rowling, hører på soundtrack, osv. Før leste jeg også Harry Potter-fan fiction, men det har jeg ikke tid til lenger (husker jeg var spesielt glad i shipen Dramione eller hva den heter. Altså den der Draco Malfoy og Hermione Granger er et par).  Gudene vet hvor mye Harry Potter jeg tvinger på Marcus.

Det er vel unødvendig å si at Harry Potter er en stor del av livet mitt - det er det nærmeste jeg kommer en religion. Det er det tryggeste jeg har når jeg er i kjipe perioder - jeg kjenner bøkene/filmene ut og inn og vet akkurat hva jeg får. Hører på den lydboken som passer humøret. Tro meg, det finnes ingenting som er bedre enn å sovne til Stephen Fry som beskriver Harrys første møte med Hogwarts og hvor mange underlige ting han opplevde. 

Jeg og Anna har allerede skrevet litt om musikk, men i dag skal jeg skrive om film-musikk! Fordi musikken som følger med Harry er akkurat lik han - magisk (ja, jeg er litt klissete akkurat nå, men herregud da, la meg elske Harry Potter). 

Jeg har derfor laget en spilleliste som dere finner HER. :) Den har et par av favorittene mine, spesielt den fjerde filmens musikk likte jeg best. Det er mye rolig og muntert, ikke så mye av den dramatiske/skumle musikken. Håper dere liker det :)Liker du Harry Potter?

Elise

Ps. Dette virker kanskje stikk i strid med min preken om "NÅ SKAL VI VÆRE ÆRLIG DERE" men i dag har jeg rett og slett ikke tid eller energi til et lengre innlegg, så det ble et jeg hadde litt planlagt fra før. Men senere i uka kan jeg love at det kommer et innlegg i kategorien Sex-FAQ. Om du har forslag eller spørsmål er det bare å fyre løs :)

Stikkord:

9 kommentarer

harry potter-fan

21.03.2012 kl.21:10

hei! dette var første gang jeg var innom bloggen deres etter å ha sett innlegget i aftenposten ellerno, og jammen var det bra! :D dritkult at du å elsker harry potter, kan ikke skjønne at det er mulig å skrive så bra jeg! :OO og forresten, hvis du elsker å lese like mye som meg, burde du virkelig lese Dødslekene av Suzanne Collins, hvis du ikke allerede har lest den da! :D

Josefine

21.03.2012 kl.22:11

Fant bloggen nettopp, og jeg elsker den! Er i gang med å lese alle innleggene og har kommet halvveis i januar allerede :D Elsker Harry Potter inderlig jeg også (går det an å ikke like Harry Potter??) Kom inn på myHogwarts beta for noen dager siden, er du der? :)

Matmah

22.03.2012 kl.14:25

Hei! Jeg liker Harry Potter kjempemye jeg også! Men jeg elsker Twilight MYE mer enn det... Men det går jo ann å like flere ting, bare ikke like mye

Karine

22.03.2012 kl.18:01

Yeyy! Jeg elsker også Harry Potter!!<3<3<3

Nimrat

22.03.2012 kl.19:07

Harry Potter er min lidenskap !!! Det er noen av de beste bøkene jeg har lest. Synd det er ferdig nå...

J.K Rowling kunne absolutt melket den kua mer.

uperfektejenter

23.03.2012 kl.08:55

harry potter: Hei! Ja, jeg har lest den første boka. Skal se filmen også, tenker jeg :) Pluss at jeg må lese de to neste bøkene, de er jo utrolig gode. Takk for kommentaren :)

uperfektejenter

23.03.2012 kl.08:56

Josefine: Dette var hyggelig! Så flott at du liker bloggen vår, det gjør oss enda mer motivert til å skrive. Er myHogwarts det samme som pottermore? Jeg spilte harry potter-rpg da jeg var mindre, men som årene gikk har interessen dabbet av. Kan du fortelle meg mer om dette? :)

Josefine

23.03.2012 kl.14:53

Det er på en måte som facebook for hp-fans, haha :) Åpner offisielt i juni, men noen har kommet inn på beta allerede. Er ikke sånn kjempemye der ennå da. :) Det er jo bare å gå inn på siden og lese mer: myhogwarts.co.uk

uperfektejenter

23.03.2012 kl.18:23

Josefine: Det skal jeg gjøre! :)

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits