Man er jo bare et menneske (dramalinjehverdag)

Hola Lola!I kveld skal jeg på forestilling med Maja! Maja er veldig interessant og kunstnerisk, så forestillingen vi skal på er selvfølgelig i den samme sjangeren. "Man er jo bare menneske" er nemlig en samtidsforestilling om ondskap. "Samtids"-betegnelsen betyr egentlig bare at dette er en blanding av dans, tekst og musikk, det moderne, det er alternativt, sært, ekte og det er nydelig. Synes jeg, da, men så har jeg også vokst opp med en samtidsdansende mor og samtidsmalende far. Jeg var også med på begynnelsen av arbeidet med denne forestillingen, og må jobbe for å undertrykke en viss bitterhet/anger når jeg ser hvor fin den har blitt (selv om jeg ikke har sett den ennå da).

Om dette høres interessant ut, spilles forestillingen 9. og 10. mars, kl 19.00 og 11. mars, kl 15.00 og 19.00 på Rom for dans, Marstrandgata 8, Oslo. Billetter bestilles på billetter@landing.no, og hjemmesiden til Coopertest kompaniet er her. (På hjemmesiden kan du finne litt faktisk informasjon om forestillingen og ikke bare meg som skryter av hvor avant-garde jeg er!)

Interessant og filosofisk innlegg om ondskap kommer senere i kveld om jeg blir inspirert.

Anna

Stikkord:

Én kommentar

Ingrid

13.03.2012 kl.08:59

Var den bra! Det er elever fra et tidligere kull på samme utdanning som jeg tar, som er med og har produsert den forestillingen. Jeg fikk ikke sett den fordi jeg har vært syk, men håper dere hadde en super danseopplevelse!

Ingrid

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits