Uperfekte kvinner - we salute you

Dagens soundtrack:

Hei, bloggen. Jeg er sliten. Utslitt, til og med. Derfor klarte jeg ikke annet enn å ta en fridag i dag. (Sånne friheter man kan ta seg når man går på videregående og er alene hjemme, men som man heller ikke ville trengt å ta seg om man ikke gikk på videregående og var alene hjemme)

Så da jeg våknet i dag, fem timer etter normalen, så jeg først sånn her ut

Og så sånn her

Med sånne søte, fascinerende poffe-øyne man får av å gråte seg selv i søvn. Aldri så galt at det ikke er godt for noe.

Men heller aldri så godt at det ikke er galt for noe, for det er jo kvinnedagen i dag og jeg orker ikke å gå i toget :( men jeg er med i sjela!! <3 <3 Og jeg håper at så mange friske som mulig tar seg turen innom Youngstorget klokka 18 i dag.

Jeg for min del bruker tida mi på twitter og denne sida hvor slike gullkorn kan nytes:


Og jeg lot meg bli provosert av selvgode høyresidemenn med sleske smil som mener at kvinnedagen er unødvendig (for i Norge har vi jo "oppnådd full likestilling") og bare er til for å spre sosialistisk propaganda. Well, guess what? Jeg liker feminisme og om høyresida er ukeene på like rettigheter for kvinner og menn, trenger de ikke være med på kvinnedagen. Shaddap yo faces

(Og om dere er så misunnelige, kan vi sikkert ha en pengedag også, hvor venstresida gladelig holder seg unna)

Og samtidig ble jeg veldig glad for å være med i Rød Ungdom <3333 (Se Iver Aastebøls kommentar i midten)

Jeg ble også litt glad i KrF


Og litt mindre glad i KrFU, som ikke heeelt tok poengetMen poenget er uansett at dagen i dag heter 8. mars, det er en dag for alle typer kvinner og mennene som er med oss. Slenger med en liten hilsen fra Elise (på google+ fordi hun ikke er på facebook lenger :///) som jeg syntes var veldig fin:Og det gjør jeg også!! GRATULERER MED KVINNEDAGEN, SØSTRE, KAMERATER <3

Anna

P.S. Andre ting som provoserer meg i dag:

- Buzz Aldrin, hvor ble du av i alt mylderet? er ikke tilgjengelig på nett-tv allikevel, selv om det sto at det skulle være der i fire år. Har gledet meg til å se på kjempelenge, og når jeg endelig får tid er det borte.

- Været

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits