Stillheten er over - DET ER MARS FOR FAEN

Endelig er februar over! Jeg veit ikke hvorfor, men jeg liker navnet Februar. Denne måneden har ikke vært så kul, men jeg kan ikke noe for å like navnet. Jeg assosierer det med valentinsdagen, som, selv om den er kommersiell og unødvendig, alltid har hatt en spesiell plass i hjertet mitt. Romantikk og sånt, du veit. Nei? Nei okei, da kan vi bytte tema

Hvertfall, det har vært lite blogging i det siste og enda færre kommentarer. Hva faen a. Forventet at dere skulle savne meg, men neida. Som blogger er det min jobb det - jeg ser dere på statistikken, men dere holder kjeft uansett hva jeg gjør. Eller, når jeg poserer halvnaken med Marcus sier dere ganske mye, men det er ikke et kort jeg kan dra fram hver jævla dag, så da blir det sånn.

Siden sist har jeg

jobba med revy. Vi ble noen ganger litt forsinket, pga ting som dette:

Når du får en kameleon på scenen er det liksom ikke så mye du får gjort (bildekreditt, Frida Instruktør)

Kjøpt Fått meg nye venner: 

(Advarsel: Du ser hvor jævlig lykkelig jeg har blitt av å kjøpe få meg bøker og kamera venner.. Ikke gjør det)
 
Vært med min beibi (som siden sist gang ikke har dratt avsted):


(Måtte sensurere bildet litt, you know the drill)

Lest Harry Potter litt til, to bøker av John Green, en av Nick Hornby og bladd litt i Catcher in the Rye. Også sett mye Harry Potter på tv og hørt det på lydbøk. Mitt liv, dere. Sykt spennende. For å være ærlig (noe man som regel ikke skal være på blogg), så har de siste ukene vært litt kjipe, men jeg ser lys i ende av tunnelen (les: vår) og håper på bedre tider. Fred

Elise

Stikkord:

3 kommentarer

Henriette Sophia

08.03.2012 kl.11:13

Hei!

Si;D-redaksjonen i Aftenposten har bloggkonkurranse, og vi ble tipset om denne blogggen. Vi bloggen deres, og vil gjerne ha dere med på blogglisten vår, hvis dere er interessert? Det innebærer at vi dobbeltposter innlegg innimellom og linker til bloggen. Ta kontakt på e-post hvis du er interessert.

Vennlig hilsen Henriette Sophia Danielsen, Si;D

Elisabeth

12.03.2012 kl.17:27

Nick Hornby er utrolig god lesing! Hvilken bok var det du hadde lest? :)

uperfektejenter

12.03.2012 kl.17:51

Elisabeth: Hei! Ja, det er han! :D Tidligere har jeg lest About a boy, som jeg elsket, så jeg fortsatte med Juliet, Naked, da jeg kom over den. Tenkte å lese SLAM også. Ha en fin dag :)

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits