Flink Pike

Jeg vet ikke hvor mange som fulgte med på bloggen flinke piker i sin tid, men det gjorde jeg. Det ser man jo på url-en og bloggkonseptet vårt - vi skriver ikke utleverende om vårt sexliv, men vi prøver å gjøre livet generelt greiere for jenter. Man må ikke alltid være best, penest, smartest eller morsomt for å være vellykka. Flinke piker var en blogg som dreit i alle sånne ting - og jeg digga den. Om noen spurte om det var normalt å være sånn og sånn (er puppene mine store nok? Er kjønnsleppene mine små nok? Kan jeg ha hår i ræva? Utflod????), var svaret var både "ja det er det" og "drit i hva andre syns da". Det er guts. 

Det er mange som ikke forsto konseptet, spesielt da de fikk vite at bloggen ikke var ekte, men skrevet av en jente, ikke tre, og at alt ikke var sant. Men det er jo det som gjør det hele genialt. For det første, ikke stol på alt du leser på nettet. For det andre, ikke bry deg så mye om hva andre sier. Gjør hva faen du vil, ikke søk etter aksept hvor enn du går. Dette er det mange som ikke forstår, og jeg har lest mange dustete kommentarer om flinke piker - "var jo bare en schizofren og feit dame uten venner og kjæreste som skrev den bloggen" osv. Om du sier sånt, da har du ikke skjønt det. 

Bloggen handlet jo om å gi faen. Alle har sine skavanker, og man burde ikke bry seg så mye om å passe inn i idealet - for hvem husker sånt når du er død?

"- Generelt gleder jeg meg til å fortelle om hvor jævlig kjipt ? og fint ? det er å å være jente og finne ut av sin egen seksualitet, for det var pokker ikke lett å være tenåring på 90-tallet, da du ikke bare kunne google noe og få vite at hår i rumpa er helt normalt. Jeg kan godt gi tenåringsangst og dårlig sex et ansikt utad, jeg. Jeg vil bare at jenter skal slutte å være så jævlig flinke." Sitat flink pike

Grunnen til at jeg tar opp denne bloggen, er fordi den for det første er en stor inspirasjon for meg (jeg aspirerer til å leve livet mitt som jeg vil og ikke være flau over ting som alle går gjennom), og fordi det i neste uke kommer en bok fra flink pike. Jeg gleder meg som bare faen!!!!

Det er en bok jeg vil anbefale uten å ha lest den fordi

1. Bloggen til flinke piker. Gå inn og les. Dama skriver bra, det er det ikke tvil om.

2. Sexliv og utlevering! Alt som er flaut og kjipt og morsomt og dritt og lol kommer med i denne boka, og det handler om dama sjæl. Det er noe de fleste jenter og gutter burde få med seg, fordi vi tror så mye dritt og er redde for å ikke være normale nok. Normal er overvurdert, og bullshit. Normal er bare en illusjon. Ingen er "normalen". "Normalen" er noe helt annet. "Normalen" er denne boka. Les den.

Elise

Hva syntes du om flinke piker?

 

Stikkord:

2 kommentarer

Ingenspesiel

19.08.2013 kl.23:34

Uten at jeg vet så mye om bloggen utenom det jeg har kommet over nå i kveld, synes jeg det er rart at moralen skal være "man trenger ikke være perfekt", likevel er en av sitatene fra skribenten "Jeg har ikke skadet annet enn egoet til gutter som tror at jenter er idioter som ikke bryr seg om pikkstørrelser og egen nytelse.".

Vil si jeg har en god dose ego, men jeg er ikke machomannen og jeg bryr meg om mye og mange enn meg selv. Men et sånnt sitat er ikke så kult om man er usikker gutt/mann. Er 25 år og sliter enda myeee av dette, pga lav selvtillit og forventninger. Som denne dama liksom skriver om ? Bra dere bare støtter konseptet fra en side (den kvinnelige). Dere er ikke alene.

uperfektejenter

20.08.2013 kl.11:56

Ingenspesiel: Hei! Det var ikke jeg som skrev dette innlegget, og jeg er helt enig. Jeg prøver å se saken fra begge sider. Jeg er jente, og skriver derfor utfra mitt eget synspunkt. Det betyr ikke at jeg har rett til å snakke ned om gutter.

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits