bergenbergenbergenbergenbergenbergenbergen

Aaaah, jeg elsker Bergen. Bergen er favorittbyen min. "HVAH?!" sier dere kanskje. "Ække du Oslopatriot aa?" Og jo, det er jeg selvfølgelig, men som jeg tvitra i stad: Oslo er Norge, Bergen er drømmeland. Altså, Oslo er hjemme, Oslo er best, Oslo er hovedstaden og falleri fallera. Men å dra til Bergen føles bare som å hoppe inn i tv-skjermen eller en krystallkule eller tumblr. Hipsterparadis, kjempekoselig dialekt, kjempekoselig vær og vakkertvakkertvakkert.

Uansett, poenget er at jeg skal til Bergen i morgen. Og jeg skal være der en uke, så jeg tenkte at jeg for en gangs skyld skal prøve å blogge litt derfra. Jeg skal også gjøre litt mer interessante ting enn jeg pleier, fordi fyren jeg bor hos (aka Lars aka "kjæresten") går jo på skole. På dagtid må jeg klare meg selv. Planen inkluderer:

- Bli venn med minst en pingvin på akvariet

- Sitte på Bryggen, spise donut og tenker over hvor heldig jeg er

- Besøke kusina mi med bebi på Askøy

- Finne frem i fremmed by helt alene og gå meg litt bort og være turist

- Kjøpe ny øyeskygge i fargen "brun". Den forrige har gått tom.

- Besøke dramalinja i Bergen (de har bare en, haha) og spise kake på BHG

- Være litt med Lars

Jeg kunne lagt ut bilde av sekken min, den er ganske kul og dessuten fullpakket, men jeg har endelig satt meg ned i sofaen etter å ha ryddet, pakket, styra, barbert leggene og pest og sunget med begravelsen til Whitney Houston, så dere får nøye dere med dette:

Og nå har jeg faktisk reisefeber for første gang på kjempelenge. Jeg skal reise alene, jeg skal klare meg alene, jeg skal være borte i en uke og være med (eller i hvert fall i nærheten av) kjæresten min i to uker. SNAKKES BLOGGEN!!! :)))))

Anna

P.S. Om dere lurer på hva som skjedde med kåseriet, her er mailen jeg sendte til læreren min i går kveld:

Én kommentar

Live

19.02.2012 kl.21:32

Åhåhå, fin mail!

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits