The Dog Days Are Over

Florrence + The Machine - Dog Days Are Over (2010 version)

Helt siden jeg kunne gå, har jeg blitt dratt med på skogstur, joggetur, skitur, turtur, yoga, turning, Tae Kwon Do og egentlig alt unntatt tennis. (Selv om tennis er det eneste jeg virkelig har hatt lyst til å starte på. Foreldrene mine er raddiser, vettu, går ikke med tennis da.)

Men da jeg ble så gammel at jeg kunne bestemme over mengde fysisk aktivitet selv (14 år), begynte jeg å spille ukulele i stedet. Jeg kom dessverre i skade for å forvirre "fysisk aktivitet" med "hobby", og tenkte at et instrument gjorde samme nytten. Det gjorde det altså ikke.

Nå har jeg blitt så gammel at jeg begynner å merke konsekvensene av mine egne handlinger, og i den anledning har jeg bestemt meg for å begynne å trene!!!1111!1!!111!!!11!! Etter å ha sett på sats.no og tennis (<33333), og funnet ut at jeg ikke har råd til noen av delene, kom min gode venn Marie med forslaget - KICKBOXING!

Jeg ble revet med, og etter en eneste trening er jeg keen på å fortsette. Et problem jeg ofte får når jeg begynner med noe nytt, er at jeg blir overivrig og får altfor høye ambisjoner og altfor høyt utstyrsbudsjett. Dette er ikke noe annerledes!

Nå er jeg litt sånn her

Men om et år, da skal jeg være sånn:

Neste trening er nå i kveld, og jeg har nettopp proppet i meg hele posen potetgull og sjokoladen dere så på bildet over - i anledning den samiske nasjonaldagen, så klart. Wish me luck, da, bloggen!

Anna

Én kommentar

marie.

07.02.2012 kl.18:17

føkkjeee

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits