Fritime

Et lite innblikk i hverdagen min: Fordi jeg har samisk i stedet for fremmedspråk OG nynorsk (represent), får jeg fri i de timene. Den tiden pleier jeg å bruke på fløtepoteter og slike saker:

 

Buisness as usual her i camp Randomdance. Snakkes bloggen

Anna

3 kommentarer

Frøken Strøken

23.01.2012 kl.12:37

Sykt nice å ha samisk i stedet for nynorsk. Hadde gjort mykje for å slippe de timene. Det er en egen følelse når du har slått opp hvert eneste ord i spynorsk mordliste og skjekket at hvert eneste stakkars lille ord er på ordentlig, riktig, Tarjei Vesaas ville vært stolt-nynorsk, for så å få prøven tilbake og se at ALT er feil. Jeg tror aldri jeg har vært så dårlig i noe annet. Er du samisk, eller var du bare smart og på riktig sted til riktig tid og fikk valgt det? :)

Selma

uperfektejenter

25.01.2012 kl.20:58

Frøken Strøken: Begge deler, kravet for å ha samisk er en eller flere oldeforeldre (eller nærmere) som snakket samisk hjemme. Det har jeg, er vel typ en åttendedel samisk. Da jeg var ti år hadde jeg en voldsom fascinasjon for språk, men min sedvanlige treighet førte til at jeg ikke begynte på samisk før tre år senere. Da hadde jeg allerede hatt et halvt år med samisk, og la meg bare si: I feel your pain bro!!

Frøken Strøken

26.01.2012 kl.15:08

Hah! Samiske oldeforeldre, den er billig. Etter den logikken burde jeg fått lov til å ha portugisisk istedet for nynorsk, og tro du meg, jeg er ikke mye portugisisk! Neida, jeg skjønner jo at det ikke blir helt det samme. Jeg er bare bitter på alle som slapp nynorsk :P

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits