"Du er feit. Du er ekkel. Du er en hval, hvem vil elske et troll som deg?"Ulrikke er en sterk jente og jeg er glad hun gir faen i de menneskene som sier disse tingene. Jeg bare ville poste dette fordi jeg ble sint. Det er så himla unødvendig å mobbe folk for vekt. Det har ingenting med hva slags person du er, og å være tykk eller tynn definerer ikke hvor "fin" eller "stygg" kropp du har. Jeg syns synd på de menneskene som har så lite mening i livene sine at de går løs på andres utseende. Tror ikke jeg trenger si så mye mer egentlig. Go Ulrikke!

4 kommentarer

Lina

21.01.2012 kl.20:12

Ja, hun er best. Det var en kommentar jeg fikk på bloggen, når jeg skrev om hvor vakre frodige jenter er. Og da stillte hun opp for meg, noe jeg er evig takknemmlig for!

Ulrikke <3

uperfektejenter

21.01.2012 kl.20:21

Lina: Åååå, Ulrikke er så bra!

coldasstone,blogg,no

21.01.2012 kl.22:07

Enig med dere :)

Frøken Strøken

22.01.2012 kl.22:31

Det er faenmeg utrolig hva folk tillater seg å spytte til andre mennesker. Slike kommentarer som det gjør meg dårlig til margen. Du har en tøff venninne!! Jeg beundrer folk som klarer å riste av seg slike kommentarer - det er faen meg ikke så lett som noen skal ha det til. Stå på!

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits