Vi feirer jenter

HEI PUSER

Jeg blir litt gal. Det eneste jeg ser på internett og magasiner er jenter som passer inn i "skjønnhetsidealet". Og det er fint og vel det, jeg skal ikke rakke ned på de jentene. Det jeg skal rakke ned på er at de er så retusjerte! For det er ikke nødvendig. Jeg liker alle kropper! Det er naturlig å ha de fleste kroppstyper som finnes der ute, men mote og media får oss til å tro at alle trenger å se AKKURAT slik ut. Det gjør oss usikre. Det er dumt. 

Det er jo ikke uten grunn det finnes et så stort kroppsmangfold der ute som det gjør, og jeg elsker det! Jeg elsker de tynne jentene, de tykke jentene, de korte jentene og de lange jentene.

Jeg liker ikke postene på facebook hvor det er et bilde av Marilyn Manson og en skjelett-tynn modell, og så står det "Real Women look like this" under Marilyn, og "Not like this" under modellen. Det finnes jenter med begge typer kropp, og det er ikke greit å rakke ned på de tynne jentene for å underbygge media og motebildet. Det er ikke riktig metode. Elsk alle! Så elsker alle deg.

Så idag! I dag har jeg lett etter de mest uretusjerte bildene jeg fant, og jeg prøvde å finne kropper av forskjellige typer. For det er det denne posten handler om - at vi er forskjellige, og det er noe så jævla fantastisk at det burde vi sette pris på! Elsk deg selv og aksepter mangfoldet vi har! Du er unik, og det er jeg og! :D

ADVARSEL. Når jeg sier kropp, mener jeg kropp. Også nakne kropper. Du er advart.
Jeg tror det er nok bilder til at dere tar poenget mitt - alle er forskjellige og faen jeg digger det!

ELISE

8 kommentarer

Marte Isaksen

19.01.2012 kl.16:39

Hurra! Kjempebra skrevet! :D

uperfektejenter

19.01.2012 kl.16:49

Marte Isaksen: Tusen takk! :D

LillePille

19.01.2012 kl.17:02

Kjempebra innlegg ^^

Helt enig med deg! Man skal være stolt av den kroppen man har, uansett form :)

Btw; håper ikke det gjør noe om jeg kopierer det ene bildet av hun med såpeboblene? syns det var ganske kult :)

uperfektejenter

19.01.2012 kl.17:30

LillePille: Tusen takk, det er bra du er enig! :) Det er helt greit, jeg har jo kopiert det fra et sted jeg også. Som igjen har kopiert det fra noen andre. Kopier i vei! :)

Eivind

19.01.2012 kl.17:39

Likte Harry Potterbildet! neida, eller jo, men bra innlegg. jeg leser ikke egentlig blogger. men dette var bra. Carry on!

uperfektejenter

19.01.2012 kl.17:55

Eivind: Åååå, takk! :)

Tyra

22.01.2012 kl.21:51

Jeg elsker det første blinde! Sykt fint! Også veldig flink liten blogger. Menne... kan jeg spøre hva faen det er som skjer på det burkabildet? Hva ER det for noe?

grownupkids

23.01.2012 kl.01:37

Digger det!

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits