Fredag den trettende/følte meg fin/dag 1 uten facebook/back2school/farge håret/skråstrek er min nye greie/hobby/fetish

Skråstrek er så fint. Når man ikke vet hva man skal skrive eller hvilke ord man skal velge, så bruker man skråstrek. Skråstrek er sexy, skråstrek er hipt og ikke minst, skråstrek er praktisk/lett anvendelig/får deg til å virke smart but really er du dum

I DAG dro jeg tilbake på skolen igjen etter å ha spydd i tre dager. Det var egentlig helt fantastisk, for det føltes som mandag - jeg var uthvilt, klar for en ny uke og gledet meg til å treffe folka igjen, men så var det en fredag - helg, fri, god stemning, null dramafag men kos allikevel. Dramalinja blir ikke normal bare fordi man har matte, liksom. Jeg fikk ikke tatt så mange bilder, har fortsatt bare det analoge kameraet mitt og jeg var for opptatt med å se igjen alle de fine fjesene jeg hadde glemt i febertåka. Men APROPOS ANALOGKAMERA DA så hentet jeg noen fremkalte bilder i dag. Dette var det mest vellykkede bildet:...man vet liksom aldri med analoge bilder.

Uansett, etter litt tilfeldig ostepopspising og skravling med fine mennesker på Frogner, dro jeg hjem til tomt hus og prøvde å venne meg til min nye facebookløse tilværelse. Det viste seg å by på flere utfordringer enn jeg hadde forutsett.

 

Det var vanskelig. Nå vil jeg ikke snakke om det mer.

Men jeg hadde jo plutselig litt mindre å gjøre. Etter å ha lest det som var å lese på twitter, diverse blogger, og etter å ha sett diverse Team Antonsen/Ylvis/Storbynatt-videoer for ørtende gang, bestemte jeg meg for å farge håret mitt. Ja, farge håret mitt. Det er rart med det, når man først er alene, altså virkelig alene, uten mulighet til å ta kontakt med utenomverdenen, så blir man med ett skikkelig kreativ. Og nå var det ingen notifikasjoner som stanset meg, så jeg vasket håret (YEAH!), men da følte jeg meg så fin at jeg måtte ta et bildeÅh, se på meg da!! Det er meg!! Er jeg ikke heldig? Ååå

Uansett, så var håret tørt og jeg fant frem de fire fargene jeg hadde liggende fra min emoperiode

Og nå sitter jeg her med tilfeldige dæsjer blått, rødt, lilla og svart i håret

Og skjønner ikke helt hva jeg holder på med. Beklager til Lars som likte håret mitt best som det var og til alle dere andre som har sagt neiværsåsnilla til meg hver gang jeg har luftet idèen om unaturlige nyanser på hodet, men ta det lugnt - for det første er det ikke permanent, for det andre kommer det ikke til å synes så godt fordi jeg ikke har bleket håret på forhånd. Tror jeg. Og uansett så har jeg ikke rørt hele håret, så om det blir krise kan jeg sikkert bare klippe av det verste.

Shit, nå kom jeg på at det er fredag den trettende i dag. Kanskje ikke lureste tidspunktet å gjøre noe spontant og potensielt dumt på. Legger ut bilde av resultatet så fort det er ferdig, da! Wish me luck! Nå skal jeg lese videre i Buzz Aldrin og prøve å ikke komme nær noen møbler (gadd ikke å bruke sånn pose på hodet), snakkes pusene! (:

Én kommentar

Poops

14.01.2012 kl.12:55

HAHAHAHA

"Twitter?!"

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits