Klapp på skuldra til meg(+outfit om du skipper teksten)

Hei bloggen!

De siste dagene har jeg ikke blogget, og skal jeg være ærlig har ting vært litt kjipt. Jeg sliter mye med skolen, jeg har ingen fremtidsplaner og det går utover motivasjon og innsats. Jeg ser ikke hva skolen skal hjelpe meg med. Mange kommer sikkert til å være uenige med meg på det punktet, og det er helt greit, skrik din nød i kommentarfeltet. Men det er ikke fordi jeg er naiv eller dum. Jeg vet at mye av det jeg lærer på skolen er veldig greit å kunne i dagliglivet, men det er slit. Det er altfor mye. Og det er dritt at det jeg gjør nå, mens jeg er tenåring og er usikker på meg selv og alt annet, kan påvirke hvordan hele livet mitt er. Systemet er helt feil, i mine øyne. (Systemet er korrupt, fuck the poliiice)

Men! Hva jeg syns om skolesystemet var ikke poenget. Poenget mitt er, at i dag følte jeg meg flink. Når jeg gjør noe bra, så syns jeg det er like greit å skrive det ned et sted. Når skolen er kjip og jeg ikke finner glede i den, så kan jeg se tilbake og se at jeg fikk det til. Det er kult. 

Jeg vet ikke om jeg har nevnt hvilken linje jeg går på, men jeg går altså musikk. Hvor lurt det var, med tanke på at motivasjon var på null, vet jeg ikke, men jeg er nå her. Sang er hovedinstrumentet mitt, og vgs var første gang jeg fikk en sanglærer og satt sang inn i system. Det har vært hardt. En av de få tingene jeg føler jeg får til, fikk jeg plutselig ikke til lenger. Men idag, så kom plutselig motivasjonen tilbake. Jeg satt i tysktimen og fikk en åpenbaring (om du vil), og nå vil jeg gjøre det bra på skolen. Jeg satt opp plan for hvordan jeg kan gjøre det bedre i tysk, og tenkte at siden jeg har pianolekser til i morgen kan jeg øve på dem. 

Hvorfor ikke øve sang også? Det skal sies at jeg har veldig lett for å gi opp når det gjelder sang. Blir frustrert, begynner å gråte og gir opp fordi jeg føler meg så dårlig. Ikke idag! Hadde bare tenkt til å synge littegrann, men jeg endte opp med å synge i ca en time. Da jeg var ferdig var stemmen min sliten, men jeg gav ikke opp selv om det til tider ble litt grusomt. Og derfor er jeg stolt i dag!

Jeg fikk igjen lysten til å gå på skole, og jeg prøvde å synge for første gang på evigheter. Det er stor forbedring, og jeg føler at nå kan alt bare bli bedre. Stemmen min har lidd fra å ha vært glemt en lang stund, men øvelse gjør mester og jeg er klar til å prøve. Nå skal alt bare bli bedre!


Skjorte/Pappas - "Jeggings"/Bik Bok - Smykke(briller omg!!!)/Bik bok -  Rød nese/kulda - Speil/Manglerud vgs

Som dere ser er skjorta mi vrengt, og jeg kan informere om at jeg hadde samme antrekk i går. Ordentlige hipstere jizzer når de ser meg, for den amerikanske hipster-typen er ustelt, bruker second-hand og praktiske klær. Sveisen min er hvertfall praktisk, nå slipper jeg å få hår i trynet. Men jeg lover, jeg er faktisk ikke så rød i trynet som det ser ut til!!1
I tillegg greide jeg i dag å ta på meg skjorta feil vei, og det var bare beibi som kommenterte på det. Fordi alle andre veit at det er in. De veit at jeg er in. Fred.

Hva er du stolt over i dag? Fortell meg!

Elise

2 kommentarer

Krinstin

10.01.2012 kl.18:23

Alt går i rykk og napp, også følelsen av å komme videre - sånne dager som den du har i dag er gull verdt. Unner alle den følelsen! :)

I dag er jeg stolt av at jeg aldri har gitt opp men at jeg har fått orden på livet mitt selv om det har vært mye dritt underveis. Og så er jeg stolt av at jeg ikke har spist potetgull siden lørdag :D

uperfektejenter

10.01.2012 kl.18:37

Krinstin: Du er kjempeflink, stå på! :D

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits