Overraskelse!

I går var jeg med på noe av det kuleste som har skjedd på en stund. Jeg ble bedt i overraskelsesbursdag! Det har jeg aldri vært med på før.  Maria lagde bursdag for Maud, som fylte 16 i desember og aldri gadd feire. Derfor ante Maud også fred og ingen fare over å bli bedt på besøk til Maria på en fredag. Lite visste hun om at vi satt i kjellerstua og ventet på å overraske henne. 
Det finnes en video av at Maud blir overrasket, men den har så langt ikke blitt lagt ut noe sted, så jeg legger heller ut et bilde av Maud som pakker opp gaven hun fikk av meg og en annen Maria:

Det var en utrolig hyggelig kveld. Vi var bare seks stykker, men det gjorde det veldig koselig og intimt, og vi pratet og lo hele kvelden. Helt til jeg måtte hjem, da. Siden jeg bodde lengst unna ble jeg henta i nærheten klokka halv elleve, og alle vet at når Elise drar, da er det ikke party mer. Resten av innlegget blir bare bilder, men jeg vet ikke helt om jeg vil legge ut bilder fra den kvelden, for de av meg er bare virkelig ikke fine. Men hey, jeg sikter på å bli toppblogger, og da må minst 70% av bildene i posten inkludere meg. Slik er livet.


Dette er andre Maria! Hun jeg ga gave med. Liker dette bilder, siden Maria tar oppmerksomheten og jeg bare kan chille i bakgrunnen.


Maria nummer en! Som lagde overraskelsesbursdag og bestilte oss pizza og bakte himmelske brownies. I tillegg ser dere her at hun var Lady Gaga, hun overrasket oss alle og kom plutselig inn som gaga og danset hele Poker Face. Syyykt fett!


Andre Maria tok masse bilder av seg selv, og så et av meg og henne. Hun insisterte på at det måtte på bloggen. Jeg er da ikke en til å nekte.


Flatterende spisebilde 1


Flatterende spisebilde 2. Her tar andre Maria pizza og rømmedressing over meg. Det var slitsomt og jeg gryntet min nød. Da lo alle de andre og tok bilder av meg. 


Slenger til slutt på et bilde av Kristin og Helle, som også var der og gjorde kvelden minneverdiig. Koskoskos

Og med det sier jeg takk for meg. Fred

Noen gang vært med på å overraske noen? 

Elise

3 kommentarer

Noomi

07.01.2012 kl.15:45

Heregud!! Jeg ser jo helt gal ut!!

Var sykt koselig ass <3

Lina

07.01.2012 kl.15:54

Ååh, det så kjempekoselig ut! Har vært i en overraskelses bursdag, til mormor da. Det er så sykt gøy med overraskelser :D

Krinstin

07.01.2012 kl.16:49

Sånn burde man gjøre oftere :) Kjempegod idé!

Skriv en ny kommentar

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits